1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

«Σου έχει συμβεί να έχεις μια ασήμαντη ιδέα, να γελάς με τον εαυτό σου και έπειτα να συνεχίζεις την μέρα σου; Το κάνω συνέχεια, μόνο το βράδυ της Κυριακής δεν προσπέρασα (την ιδέα μου) και προσπάθησα να την κάνω πραγματικότητα», εξηγεί στoν Guardian ο Thom Feeney, ο Βρετανός που έχει στήσει μια καμπάνια για να σώσει την Ελλάδα από το χρέος της.
Ο Feeney είναι απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης αντιμετωπίζουν το ζήτημα της Ελλάδας και για τον ίδιο λύση είναι η ανάπτυξη, όχι η λιτότητα. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μια καμπάνια στην διαδικτυακή πλατφόρμα Indiegogo προκειμένου να συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ για να αποπληρώσει το χρέος της χώρας μας μέχρι την Τρίτη 6 Ιουλίου.


Έχει μάλιστα και μια λίστα μικρών, συμβολικών δώρων για όλους όσους προσφέρουν τον οβολό τους, ανάλογα με το ποσό. Με 3 ευρώ παίρνεις μια καρτ ποστάλ με τον Αλέξη Τσίπρα, με 6 ευρώ παίρνεις δώρο μια χωριάτικη σαλάτα, με 10 ευρώ ένα μπουκάλι ούζο, με 160 ευρώ ένα καλάθι με ελληνικά τρόφιμα, με 5.000 ευρώ μια εβδομάδα διακοπές στην Αθήνα για δύο άτομα κ.ο.κ.
Μπορεί η ιδέα του να ακούστηκε αστεία σε πολλούς, όμως ο νεαρός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα σε πέντε μέρες 1,5 εκατομμύρια.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου