ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΡΩΝΑΙΩΝ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Την τιμητική του είχε για μία ακόμη χρονιά ο προπονητής της μαραθώνιας κολύμβησης και του πόλο Νικόλας Ρεπανάς στο Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου. Εννέα από τους είκοσι συμμετέχοντες είναι αθλητές του,  και τερμάτισαν όλες και όλοι τους κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.
Ενώ δέκα μέρες νωρίτερα ένας άλλος αθλητής του ο Μίλτος Καραγεωργιάδης έκανε έναν πραγματικό άθλο, τη διπλή διάπλευση του Τορωναίου , με νέο ρεκόρ, 15 ώρες και 9 λεπτά.


                                                                                                                        Ο ίδιος ο Ρεπανάς έχει κάνει το διάπλου ήδη δύο φορές και επιθυμεί να  κάνει και μία τρίτη διάπλευση στο άμεσο μέλλον.
Κάθε χρόνο στον ιστορικό πια διάπλου κολυμπάνε δικοί του αθλητές, τα "Ρεπανάκια" του ,  που πάντοτε  τερματίζουν και πολλοί από αυτούς πετυχαίνουν  και πολύ καλούς χρόνους.
 Πρόκειται ουσιαστικά για τον προπονητή με τους περισσότερους αθλητές στη διοργάνωση , που κάθε χρόνο χαρίζει συγκινήσεις , γιατί συνδέεται όχι απλά με το αθλητικό, αλλά και με το ανθρώπινο μεγαλείο.
Η δουλειά που κάνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς είναι μεγαλειώδη , γιατί κατάφερε σε λιγότερο από δέκα χρόνια να επαναπροσδιορίσει τη Μαραθώνια Κολύμβηση και να την εξελίξει , αυξάνοντας μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό τον αριθμό των αθλούμενων.
Και όχι μόνο αυτό , προπονεί άτομα με αναπηρία , ενώ έχει συμβάλει από τη δική του πλευρά ως "θεραπευτής" σε προγράμματα αποτοξίνωσης εθισμένων σε ουσίες. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum