ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ ΣΥΡΟΥ : EMILIA LUXURY APARTMENTS

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο Γιάννης Κίκιλης και η σύζυγός του ηθοποιός Ελίνα Παπαδάκη είναι μόνιμοι κάτοικοι Σύρου και είναι ένα από τα νέα ζευγάρια που προτιμούν τη ζωή εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας.
Βέβαια η Ερμούπολη, όπως  και ολόκληρη η Σύρος, είναι από τα νησιά που όχι μόνο έχουν ζωή όλο το χρόνο, αλλά διαθέτουν ένα ξεχωριστό στίγμα.
Ασχολούνται με τον τουρισμό και τον πολιτισμό με τρόπο ουσιαστικό και ποιοτικό και όχι επιφανειακό. Έχουν επενδύσει σε αυτό όχι μόνο επαγγελματικά , αλλά ως τρόπο ζωής.



Ο χώρος που διαθέτουν EMILIA LUXURY APARTMENTS είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο σπίτι με μικρότερα αυτόνομα διαμερίσματα και ένα πανέμορφο και καλαίσθητο κήπο,  όπου όλες και όλοι μπορούν να γίνουν μία παρέα ή ακόμη και μία μεγάλη οικογένεια.
Ακόμη και το πρωινό που μπορεί κανείς να απολαύσει εκεί βασίζεται σε τοπικά κυρίως προϊόντα  που έχουν άρρηκτη σχέση με την ιστορία αλλά και το μέλλον του νησιού.




Βρίσκεται στο Μέγα Γυαλό, έναν νέο σχετικά οικισμό του νησιού με εξαιρετική θέα στη θάλασσα.


Περισσότερα : http://www.difernews.gr/articles/28-27/travel/104432/i-kinimatografiki-gnorimia-me-ti-suro-me-ksenagous-to-zeugari-kikili-papadaki/  
Φωτογραφίες: Γιώργος Αλιφραγκής

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum