ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΕ ΜΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPEDIA

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Ακόμα ένα Διεθνές βραβείο κατέκτησε το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, του Ομίλου Χανδρή. Η Expedia μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, απένειμε στο ξενοδοχείο THE MET το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015. Το Expedia Insiders’ Select είναι ένα ετήσιο βραβείο, το οποίο παρέχει αναγνώριση στα καλύτερα ξενοδοχεία της παγκόσμιας αγοράς της Expedia, όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της με βάση τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με περισσότερα από 2 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα σχόλια πελατών που υποβάλλονται ετησίως, το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ ήταν ένας από τους 650 νικητές παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα μόνο δύο ξενοδοχεία κατέκτησαν το σχετικό βραβείο. Οι πελάτες της Expedia έχουν αναγνωρίσει στο ΤΗΕ ΜΕΤ την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής. Η κατάκτηση μια θέσης στη λίστα  Insiders’ Select αποτελεί απόδειξη της σταθερής αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην τελειότητα.


Το υπερσύγχρονο Τhe Μet Hotel, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης  κομψότητας. Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό spa, εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών  αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό περιβάλλον.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου