ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΦΛΟΥΡΑΚΗ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την επιτυχία των επτά προηγούμενων ετών, το φετινό εργαστήριο της Θεατρικής Γραφής θα ξεκινήσει καινούργιο κύκλο μαθημάτων τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Το εργαστήριο, που εισηγείται και φέτος ο Ανδρέας Φλουράκης, θα βασιστεί στη μεθοδολογία του Royal Court Theatre και του Central School of Speech and Drama του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου. Θα έχει πρακτική κατεύθυνση και θα εισάγει τρόπους εξερεύνησης και δημιουργίας θεατρικών χαρακτήρων και κειμένου.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τη συγγραφική τους ικανότητα και να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία διαμόρφωσης σκηνών και ολοκληρωμένων έργων.


Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, κατόπιν συμφωνίας με τους μαθητές, επιλεγμένο υλικό του εργαστηρίου δύναται να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά στο Θέατρο Επί Κολωνώ. Ο πρώτος κύκλος του εργαστηρίου θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στο email aflourakis@yahoo.gr ένα βιογραφικό σημείωμα.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 210 5138067



Χώρος διεξαγωγής μαθημάτων: θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94
Περίοδος μαθημάτων:    27 Σεπτεμβρίου 2015 – 29 Νοεμβρίου 2015
1ος κύκλος Έναρξη μαθημάτων:       27 Σεπτεμβρίου 2015
Ημέρα & ώρα:      Κυριακή 11:30 – 14:00   
Δίδακτρα:   90 € (ανά τέσσερις εβδομάδες)
INFO:
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στο Επί Κολωνώ μαθήματα Υποκριτικής με την Ελένη Σκότη, Σεμινάριο με τίτλο «Υποκριτική σε Κείμενα In Progress» με την Πέπη Μοσχοβάκου καθώς και Σεμινάριο με τίτλο «Τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και βιωματικής εμψύχωσης ομάδων» με τον Τάσο Καρακύκλα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum