"ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΑΝΘΡΩΠΟΙ"

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Παρά την οικονομική κρίση ,αλλά και το νεαρό της ηλικίας  της,  η 23χρονη Μιχαέλα Κυργιαφίνη κυκλοφορεί το δεύτερο CD της με τον εύγλωττο και συμβολικό  τίτλο «Άνθρωποι και ανθρώποι».


Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σχεδόν αποκλειστικά δικό της μέλημα , καθώς  υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, τις ενορχηστρώσεις, την παραγωγή, την ερμηνεία , αλλά και την εκτέλεση 4 τουλάχιστον οργάνων.  Η διαρκώς ανερχόμενη δημιουργός και ερμηνεύτρια από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής κάνει την προσπάθειά της βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις και τη στήριξη της οικογένειάς της και πρωτίστως του πατέρα της , αλλά και ορισμένων καλών φίλων.


Η πρώτη δουλειά της με τίτλο « Ετών 21» κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια με τη συμμετοχή μάλιστα του Διονύση Τσακνή και του Χρήστου Θηβαίου.
Στο σημείωμα που συνοδεύει το καλαίσθητο CD λέει μεταξύ άλλων:
«Μέσα στον κυκεώνα τη οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε ξεκίνησα το επικίνδυνο εγχείρημα της επόμενης δουλειάς μου με βάρκα την ελπίδα. Κάτι ουσιαστικά μη υλοποιήσιμο σύμφωνα με τα κοστολόγια που απαιτεί κάτι τέτοιο. Η έκπληξη ήταν τεράστια όταν αυτή η προσπάθεια άρχισε να παίρνει μορφή και όλο έγινε μια μεγάλη απόδειξη. Η απόδειξη ότι υπάρχουν άνθρωποι που με στήριξαν καθαρά μόνο από αγάπη ή πίστη σε αυτό που κάνω, απόδειξη ότι γινόμαστε καλύτεροι όταν όλα είναι τόσο ρομαντικά και αγνά. Ευχαριστώ προσωπικά όλους αυτούς τους ανθρώπους που δώσανε το χρόνο και την ψυχή τους. Γίναμε μία μεγάλη οικογένεια κόντρα στο αδύνατο που έγινε δυνατό».ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, ερμηνεία: Μιχαέλα Κυργιαφίνη
To cd ηχογραφήθηκε και επιμελήθηκε στο studio Φωνόγραφος.
Ηχογράφηση, μίξη, προγραμματισμός, master :Αστέριος Τράκας
 Βιολί: Αστέριος Τράκας
Τύμπανα: Θόδωρος Θεοδωράνος
Τζουράς, Μπαγλαμάς, β φωνή στο «άνθρωποι κ ανθρώποι» Θανάσης Καλφόγλου
Τσέλο: Ντίνα Σαρατζή
Μπάσο: Γιώργος Τζοτζόρογλου
Ακουστικές κιθάρες, ηλεκτρικές κιθάρες, τζουράς (μοργκάνα)/μπαγλαμάς(βροχή):Μιχαέλα Κυργιαφίνη
 Παραγωγή, Επιμέλεια Παραγωγής: Μιχαέλα Κυργιαφίνη
 Σχεδιασμός έκδοσης : aquarium projects
Θέμα εξωφύλλου: Δημήτρης Κυργιαφίνης.


                                   YouTube Links
Χώρισα σε δυο κομμάτια: https://youtu.be/FZJt6WVxYnE
Μοργκάνα : https://youtu.be/-bPOwN7gURg

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου