ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "HAPPY ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

To πρωτότυπο βιβλίο της Μαρίας   Αμανατίδου   «happy της μαμάς » προσφέρεται από την τιμή των  16.00 €  στα 12.00 €. 
Πρόκειται για μεγάλη προσφορά , καθώς τα μεταφορικά είναι δώρο, με παράδοση στο σπίτι   σε μία ημέρα!
«50+1 happy ιδέες για να μη βαρεθείτε ποτέ.
Το «Happy της μαμάς» δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά ….

Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought , όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά). Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά : ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.» σημειώνει η συγγραφέας.                                                                                                                                                                        
                                                                                                                        Τα σκίτσα του βιβλίου έκανε ο Τάσος Δήμου.                                               Αγορά Βιβλίου : http://iwrite.gr/bookstore/%CF%84%CE%BF-happy-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82/                                                                                 (Red by Leonn- Studio Nikoleri)
                                                                                                                                                                                                                                             Ποια είναι η συγγραφέας;
«Είμαι η Μαρία (Αμανατίδου) και είμαι happy! Τον περισσότερο καιρό τουλάχιστον. Είμαι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια. Αν ζεις στη Θεσσαλονίκη σε έχω ξυπνήσει πολλές φορές με μουσικές, αστεία και χρήσιμες πληροφορίες. Έχω φτιάξει το δικό μου site εδώ και μερικά χρόνια (provocateurmagazine.com) και το αγαπώ πολύ. Είναι το δεύτερο μου παιδί. Το πρώτο μου παιδί είναι ο Πάρις, που αισίως έφτασε τα 10 και μαζί μεγαλώνουμε, παίζουμε, διαβάζουμε, κάνουμε σκανταλιές και σκαρώνουμε περιπέτειες. Είναι ο πιο πολύτιμος βοηθός μου στο βιβλίο που κρατάς.»              

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου