ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο ΒΙΒΛΙΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ"

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κατάμεστος από βιβλιόφιλους, φίλους, συναθλητές και ανθρώπους του λόγου και της τέχνης ήταν ο Βιβλιοφόρος της Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος της Ανθής Παπαργυρίου «Η γραμμή των δύο παρά τέταρτο» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αρισταρέτη και ήδη εξαντλείται η πρώτη του έκδοση.



Η εκδότρια και ψυχή-μαζί με το Δημήτρη Σταυρακάκη- των εκδόσεων Αρισταρέτη Αγγελική Ραυτοπούλου συντόνισε την παρουσίαση που άρχισε με ένα βίντεο για τη συγγραφέα. Ο ποιητής και εκδότης Δημήτρης Σταυρακάκης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ενώ επιμελήθηκε την προβολή του οπτικοακουστικού υλικού.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας που εξήρε το συγγραφικό ταλέντο και το ήθος της  Ανθής Παπαργυρίου, ο ηθοποιός Ιωάννης Κυφωνίδης που διάβασε ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων φιλολόγων και λογοτέχνης Γιάννης Τζανής που διέγνωσε το ταλέντο της στο γράψιμο από την εποχή των μαθητικών της χρόνων, η επιστήθια φίλη της και ταξιδεύτρια  Ευγενία Παπανικολάου και η επίσης πολύ καλή της φίλη  δύτρια και αρχιτέκτονας Έλενα Παπαδοπούλου.




Η ίδια η συγγραφέας Ανθή Παπαργυρίου, με σπουδές αρχαιολογίας και θητεία στη μαραθώνια κολύμβηση και τη ναυαγοσωστική , εξέφρασε τη συγκίνησή της και αποκάλυψε πως ήδη ... «εισέβαλε» στο μυαλό της ένα ...νέο «μικρόβιο» για τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου της. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum