SWIM FOR LIFE VOL 2 : ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Κολυμπούν για ζωή και στον 2ο κολυμβητικό περίπατο στον Αρμενιστή Χαλκιδικής η  κολυμβητική παρέα της Καλαμαριάς Swim or Die, οι φίλοι τους και ο κόσμος  στις 29 Μαίου 2016 στις 12 το μεσημέρι. O 2ος κολυμβητικός περίπατος που διοργανώνει  το camping   ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ,  σε συνεργασία με την ομάδα Swim or Die, εντάσσεται στις δράσεις που ανέλαβε τους τελευταίους μήνες η κολυμβητική παρέα Μαραθώνιας Κολύμβησης  Καλαμαριάς για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη. 
Ο κολυμβητικός περίπατος έχει 2 διαδρομές 1000μ και 3000μ και  εντάσσεται στις συναντήσεις φιλανθρωπικού σκοπού " SWIM FOR LIFE" που έχει καθιερώσει από τις αρχές του 2016 η κολυμβητική παρέα Swim or Die.
Ημέρα διεξαγωγής  του κολυμβητικού περίπατου ορίζεται η 29η Μαΐου 201 με  ώρα εκκίνησης  12:00 μ.μ και για τις δύο διαδρομές και χώρο διεξαγωγής τις οριοθετημένες διαδρομές στον κόλπο του camping Αρμενιστής στην Σιθωνία Χαλκιδικής. 
Την Κυριακή 29/05/2016 το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το beach bar του Αρμενιστή και οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο σημείο μέχρι τις 10:45  π.μ για να υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις και να δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για την συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα . 
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά - κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
Η συμμετοχή των κολυμβητών ορίζεται στα 5?. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην φιλανθρωπική οργάνωση " ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"  με έδρα το Τριάδι Θεσσαλονίκης,(www.pnoielpidas.gr ή www.facebook.com/groups/pnoielpidas)  για να αγορασθούν τρόφιμα που θα χορηγηθούν σε 68 άπορες οικογένειες στην Ελλάδα , τις οποίες στηρίζει η συγκεκριμένη οργάνωση. 
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες αλλά και οι φίλοι, που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο κολυμβητικό περίπατο και θέλουν να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό του , μπορούν να φέρουν τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης (δείτε την λίστα στο τέλος της προκήρυξης) στο κολυμβητήριο Καλαμαριάς την βδομάδα του περίπατου από  23/05 μέχρι 27/05 υπ' όψιν Κ. Ρεπανά. 
Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση-αίτηση που παραδίδουν υπογεγραμμένη στους διοργανωτές ή αποστέλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  swimordiegr@gmail.com
Πληροφορίες : Μπενάκης Κώστας 6955666659
                       Ρεπανάς Νικόλας: 6944700872



ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:
ΛΑΔΙ (συσκευασία 1-2 λίτρων) & ΣΑΛΤΣΕΣ     (ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!)
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ : ξηρούς καρπούς, δημητριακά παντός είδους, κακάο σκόνη, nesquik, ατομικούς χυμούς, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδες, μερέντα, μπάρες δημητριακών & χαλβά, παστέλια, αποξηραμένα φρούτα, κέικ, τσουρεκάκια, σοκολάτες, γκοφρέτες 
αστράκι, τραχανά, κουσκούσι, κριθαράκι, φασόλια, φακές
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ (ψαριών, κρέατος, λαχανικών), Μπαχαρικά (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο, δάφνη, κανέλα, κλπ), ξύδι, χυμό λεμονιού, καφέ στιγμιαίο & ελληνικό, τσάι κλπ. Ροφήματα
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ  ΠΙΑΤΩΝ ,ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ κλπ 
ΧΑΡΤΙΚΑ (χ. υγείας, χαρτοπετσέτες, χ. κουζίνας, χαρτομάντιλα, σερβιέτες) , ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ,  ΚΛΠ

Ποιά είναι η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Η Πνοή Ελπίδας , Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Φορέας με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ δράση, με την επωνυμία «Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας και Ισότητας - Πνοή Ελπίδας ιδρύθηκε το 2012, μετά από δράση πολλών ετών, σε όλη την Ελλάδα.
Έχει έδρα στο Τριάδι του δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται βοηθώντας οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη σε ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, εξοπλισμό σπιτιού, σχολικά είδη, μωρουδιακό εξοπλισμό  κλπ  αγαθά, στα πλαίσια της αλληλεγγύης & της στήριξης.
Οι σκοποί της ΠΝΟΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι κοινωφελείς, ανθρωπιστικοί, οικολογικοί, πολιτιστικοί, μορφωτικοί, πολιτισμικοί και περιλαμβάνουν, ενδεικτικά: 

Την εθελοντική προσφορά 
Την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη 
Την προστασία του περιβάλλοντος 
Την ?ε κάθε νό?ι?ο μέσο προσφορά βοήθειας, αρωγής, αγάπης, περίθαλψης και ανέσεων σε άτομα και ομάδες ατόμων και πληθυσμούς, που χρειάζονται τέτοια προσφορά.  
Την συνεργασία, επαφή και κοινή δράση ?ε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο, στην πόλη μας και στην Ελλάδα γενικότερα, και οι οποίοι διέπονται με παρόμοιους σκοπούς και επιδιώξεις. 
Την ομοσπονδοποίηση και δικτύωση εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής μέριμνας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού. 
Την δημιουργία υποστηρικτικών δομών συμβουλευτικής αρωγής προς όλους τους ανθρώπους που την χρειάζονται, προκειμένου να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν σχέδια δράσης και προγράμματα, που θα τους καταφέρουν να πετύχουν μια βιώσιμη κατάσταση έναντι στα προβλήματα & την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση της χώρας. 
Για  την επιτυχία των σκοπών αυτών η εταιρία, εκτός από τις δικές της δυνάμεις, μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή - συνεργασία κάθε κρατικού ή ιδιωτικού φορέα ή φυσικού προσώπου εκτός ή εντός της Ελλάδας. 

Η εταιρία αναπτύσσει συνεργασίες με μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα , ή Φορείς από Ελλάδα ή εξωτερικό, τα οποία μετέχουν στην υλοποίηση των σκοπών και προγραμμάτων της. 
Σε όλο αυτό το πλαίσιο, είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι δραστηριοποιούμαστε εθελοντικά, ως ομάδα αλληλεγγύης που έμπρακτα, έχει τη δυνατότατα να συγκεντρώνει από κάθε μεμονωμένο άτομο ή οργανωμένο φορέα και να προωθεί, ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, σχολικά είδη, οικιακό εξοπλισμό, κλπ, σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη από τους συνανθρώπους τους. 
Συγκεντρώνουμε όλα τα παραπάνω σε καλή κατάσταση και μετά από διαλογή, τα προωθούμε όπου χρειάζεται. Προ(σ)καλούμε όλους στον αγώνα αυτόν, ώστε η αλληλεγγύη να γίνει τρόπος ζωής στη χώρα μας και μονοπάτι εξόδου από την δυσπραγία της πατρίδας μας. “

Τηλ επικοινωνίας: 2310- 489922 & 462742 

Κιν. 6945-589654 & 6999-462742

email: 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum