TA'N'CO BY GIORGOS SISKAS

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ο διαρκώς ανερχόμενος σεφ Γιώργος Σίσκας ήρθε πάλι να ταράξει τα νερά. Πριν από περίπου ένα μήνα έφτιαξε το δικό του χώρο,μια επαγγελματική στέγη όπου μπορούν να τον βρουν εκεί καθημερινά από τις πρώτες πρωινές ώρες και μάλιστα σε μια γειτονιά του Ηρακλείου Αττικής. 






Πολλοί πάντως τον ρωτούν τι σημαίνει το TA'N'CO (taste and colours ) που είναι η ονομασία του χώρου του και σημαίνει γεύση και χρώματα ή και αρώματα. Καθημερινά ετοιμάζουν διάφορα σνακ για να συνοδεύσουν τον καφέ των θαμώνων . Σαλάτες εποχής, ιδιαίτερες γεύσεις σε ψωμιά διαφόρων ειδών,κεικ ,κ.α . 




Αξίζει τον κόπο να τον ρωτήσει κανείς πως πάντρεψε το γλυκό σύκο με το προσούτο σε ψωμί brioche, και πως το δροσιστικό γαλοτύρι με το σαλάμι Λευκάδας. Στόχος του είναι σε λίγο χρονικό διάστημα να ετοιμάζει μικρά υγιεινά γεύματα διαιτητικά για το γραφείο ή και το σπίτι. Πχ κοτόπουλο φιλέτο με λαχανικά στον ατμό. Μπαίνοντας κανείς στο χώρο του τα αρώματα του καφέ είναι αυτά που σε διεγείρουν, λίγο προτού φτάσεις στη βιτρίνα και δεις διάφορα μικρά σνακ. 




Είναι προφανές ότι έχει δώσει όλο του το είναι σε αυτό το μικρό "μπακάλικο" , ενώ κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα μαγειρεύει για οικίες, ενώ διάφορα blog του ζητάνε συνταγές και φτιάχνει μενού σε εστιατόρια στην Αθήνα κ όχι μόνο. Θα τον βρείτε στην Λεωφόρο Ηρακλείου 415.




Φωτογραφίες : @Γιάννης Παυλίδης

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum