ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ : ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών είναι μια καινοτόμος Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δημιουργήθηκε με την επιστημονική αρωγή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. 
Τα μέλη των μονογονεϊκών οικογενειών πλήττονται δυσανάλογα βαρέως από την αποτυχία συμφιλίωσης της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής. Η σοβούσα οικονομική κρίση επιδείνωσε τις κοινωνικές επισφάλειες τόσο για τους γονείς όσο και για παιδιά σε μονογονεϊκές οικογένειες. Η μετάφραση των θεωρητικών προσεγγίσεων της κοινωνικής θεωρίας σε πραγματική κοινωνική πολιτική, η αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις μπορούν να συνδράμουν την προσπάθεια για οικογενειακή και κοινοτική συνοχή. 




Η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών θέτει στο επίκεντρο του καταστατικού της σκοπού την προστασία και ενεργητική αρωγή προς μονογονεϊκές οικογένειες, αναπτύσσοντας και προσφέροντας ένα σύνολο από πραγματικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας και εισάγοντας τεχνογνωσία αιχμής από τον χώρο των εφαρμοσμένων κοινωνικών επιστημών.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-1572256556400280/


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum