ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ EUROVISION 2017

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

"Κι ενώ τα σενάρια "φουντώνουν" σχετικά με την επόμενη εκπροσώπηση της Ελλάδας στην  Eurovision 2017 το Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE παρ όλο που έχει τις δικές του πληροφορίες δεν μπαίνει στη διαδικασία "ονομάτων" για να μην αποπροσανατολίζει όπως πράττουν πολλοί ενώ παραθέτει μόνο τις πληροφορίες που  εκείνο θεωρεί αξιόπιστες ή εκείνες που κι αυτό με τη σειρά του καταφέρνει να συλλέγει, πάντα με κάθε επιφύλαξη. 


Η δημόσια τηλεόραση είναι αυτή που τελικώς θα λύσει το γρίφο ενώ προσφάτως διέρρευσε μια πληροφορία δια στόματος τηςΕΡΤ  και του εκπροσώπου της κου Παναγιώτη Τσολιά  διευθυντή του Γραφείου τύπου της δημόσια τηλεόρασης , ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο δημοσιογράφος Μάνος Κοκοράκης φαίνεται να δήλωσε τα ακόλουθα:  
«Σε δέκα ημέρες θα έχουμε μια πλήρη εικόνα, για το πως θα κινηθούμε. Είμαστε στην διαδικασία που θα κάνουμε επαφές με πολλούς καλλιτέχνες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Καταρχήν πριν από είκοσι μέρες αποφασίσαμε ότι θα συμμετέχουμε. Όποτε στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα καθοριστεί και ο τρόπος ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής.
Πιθανότατα κάποιοι καλλιτέχνες θα είναι υποψήφιοι, σε βραδιά ελληνικού τελικού όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια»

Πηγή: Γιώργος Πασχαλίδης


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου