ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ 16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ "ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ...2?"

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Αποκαλύφθηκαν” επισήμως τα 16 έργα της γυμνής φωτογραφικής καμπάνιας “Γυμνό Γεύμα...2? ” στο ART BAR της Θεσσαλονίκης Bau's .Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Κυφωνίδη, φωτογραφικές λήψεις του Χρήστου Κόκκινου , επεξεργασία λήψεων του Βασίλη Μαυρίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη του BAU’S. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκαν 17 άτομα, ανάμεσά τους ηθοποιοί,σκηνοθέτες, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, dj's , επιστήμονες, μεσίτες, επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες κήπων, διασώστες , ναυαγοσώστες, συγγραφείς και μπάρμαν, ενώ τα έργα θα είναι συνολικά 16 , εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ.

Το άνοιγμα της έκθεσης έγινε για τη στήριξη της ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ και του CHECKPOINT και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS.
Στη διάρκεια των “εγκαινίων” εξελίχθηκε και μία θεατρικού τύπου performance , ανάλογης θεματολογίας, ,με πρωταγωνιστές τον Ιωάννη και την Εβελίνα Σανιδά που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Tα αντικείμενα και οι αντίκες που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού.
Eνώ χρησιμοποιήθηκαν σε ορισμένες λήψεις ως φόντο πίνακες ζωγραφικής της Ίριδος.
Συμμετέχουν : Δέσποινα Ιωαννίδου, Αθηνά Νάννου, Ανθούλα Παπαργυρίου, Εβελίνα Σανιδά, Χριστίνα Τζώρτζη, Εβελίνα Σανιδά, Δημήτρης Ελιάς, Χρήστος Κόκκινος, Γιώργος Κοντογιώργης, Ιωάννης Κυφωνίδης, Γιώργος Μπαμπούλης, Βαγγέλης Μπόλας, Κώστας Μπούρης, Γιώργος Νηρέος, Νικόλας Νικολαίδης, Φίλιππος Ρουμελιώτης, Αργύρης Τσιρακμάνης 

Official Trailer : https://youtu.be/NRGscWheq8o 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου