ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΩΝ Η...ΓΥΜΝΗ ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ ΣΤΟ BAU'S

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσία πλήθους κοινού, καλλιτεχνών , συντελεστών και θαμώνων εγκαινιάστηκε στο Art Bar της Θεσσαλονίκης Bau’s η φωτογραφική καμπάνια-έκθεση ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ...2? με αφορμή την παγκόσμια ημέρα AIDS και για τη στήριξη της ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ και του THESSALONIKI CHECKPOINT.




Αποκορύφωμα της βραδιάς ,που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από κοινού και ειδικών , ήταν η...γυμνή... περφόρμανς που έστησε και σκηνοθέτησε ως κινησιολογικό-θεατρικό κομμάτι ο Ιωάννης Κυφωνίδης, με ερμηνευτές τον ίδιο και την κολυμβήτρια Εβελίνα Σανιδά και αποτύπωσε με το φακό του ο φωτογράφος Βασίλης Μαυρίδης.
Performance Link: https://youtu.be/K11rsP3MqEI








Το πρότζεκτ “Naked Lunch...2?” είναι η δεύτερη και νεότερη εκδοχή της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε το 2014. 














Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Κυφωνίδη, φωτογραφικές λήψεις του Χρήστου Κόκκινου , επεξεργασία λήψεων του Βασίλη Μαυρίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη του BAU’S. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκαν 17 άτομα, ανάμεσά τους ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιστήμονες, συγγραφείς , αρχιτέκτονες κήπων, εκπαιδευτικοί, διασώστες , ιδιοκτήτες μπαρ και μεσίτες, ενώ τα έργα, συνολικά 16, είναι εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ.






Tα αντικείμενα και οι αντίκες που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού,
ενώ οι πίνακες ζωγραφικής που αξιοποιήθηκαν σε ένα από τα έργα και στο επίσημο τρέηλερ φέρουν την υπογραφή της εικαστικού Ίριδος.











Στη φωτογραφική έκθεση συμμετέχουν : Δέσποινα Ιωαννίδου, Αθηνά Νάννου, Ανθούλα Παπαργυρίου, Εβελίνα Σανιδά, Χριστίνα Τζώρτζη, Εβελίνα Σανιδά, Δημήτρης Ελιάς, Χρήστος Κόκκινος, Γιώργος Κοντογιώργης, Ιωάννης Κυφωνίδης, Γιώργος Μπαμπούλης, Βαγγέλης Μπόλλας, Κώστας Μπούρης, Γιώργος Νηρέος, Νικόλας Νικολαίδης, Φίλιππος Ρουμελιώτης, Αργύρης Τσιρακμάνης.































    Συντελεστές Περφόρμανς

Concept-Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κυφωνίδης
Ερμηνευτές: Ιωάννης Κυφωνίδης & Εβελίνα Σανιδά
Κάμερα-Κινηματογράφηση: Λάμπρος Στέφου
Σκηνική-Φωτιστική Επιμέλεια: Βαγγέλης Μπόλλας
Ενδυματολογική Επιμέλεια-Αξεσουάρ: Fashionart Lover
Μουσική Επιμέλεια: Γεωργία Παπαδοπούλου (Georgia P)
Συντονισμός Παραγωγής: Χριστίνα Τζώρτζη
Επιμέλεια Παραγωγής: Φίλιππος Ρουμελιώτης






                                                          Η ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ 





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum