ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας και θείου του γαμπρού κ.Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Ν.Ρύσιο Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Σιδηροπούλου και ο Γιώργος Σταυρόπουλος, το ταχύτερο ζευγάρι στη μαραθώνια κολύμβηση του κολυμβητηρίου της Καλαμαριάς.


                                           ©Moisiadis Photography

                                http://www.moisiadisphoto.gr/


Μέλη του συλλόγου της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης και με πολλές πρωτιές και διακρίσεις σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας η Κατερίνα και ο Γιώργος έγιναν ζευγάρι μετά από τον επετειακό αγώνα για τα δέκα χρόνια του κολυμβητικού μαραθωνίου της Βελίκας τον Οκτώβριο του 2015. Ο γάμος τους την περασμένη Παρασκευή 5 Μαίου επισφράγισε και τυπικά την κοινή τους πορεία με κουμπάρα την απαστράπτουσα αντιπρόεδρο της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης Φωτεινή Γκαμπαλέ. Νύφη και Γαμπρός απέσπασαν εκτός από ευχές και συγχαρητήρια για την ενδυματολογική τους αισθητική, ενώ το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η μαραθώνια κολυμβήτρια Αναστασία Μαυρίδου.



Στο εξαιρετικό wedding party που ακολούθησε στο Polis https://www.facebook.com/polis.convention/
έδωσαν δυναμικά το “παρών” οι συν-κολυμβητές τους από την Καλαμαριά που μάλιστα τους “υποδέχτηκαν” κατά την έξοδό τους από τον ιερό ναό με σανίδες κολύμβησης. Ενορχηστρωτής της υποδοχής ήταν ο ιδιαίτερα συγκινημένος προπονητής τους και προπονητής όλων των συν-κολυμβητών τους Νικόλας Ρεπανάς.







Πρωταθλήτρια χορού” στο πάρτυ αναδείχθηκε η κουμπάρα Φωτεινή Γκαμπαλέ που “έσκισε” στη λάτιν χορογραφία που παρουσίασε υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.



Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιατί ήταν ένας από τους ωραιότερους και πιο αγαπησιάρικους γάμους της χρονιάς.
Ως αξιαγάπητα και πολύ καλά παιδιά, εκτός από πολύ καλοί αθλητές , που είναι
η Κατερίνα και ο Γιώργος , προκάλεσαν με το γάμο τους μεγάλη χαρά και συγκίνηση.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum