Η NIKE ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOOK ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Η μεγάλη κληρονομία της Nike στο μπάσκετ είναι ευρέως γνωστή. Με δεκαετίας εμπειρίας στη σχεδίαση και την καινοτομία, η Nike αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα παπούτσια του μπάσκετ, δημιουργώντας συνεχώς νέες τάσεις: Αυτό το φθινόπωρο, η Nike πάει το look του μπάσκετ ένα βήμα πιο μπροστά και δημιουργεί το απόλυτο trend, συνδυάζοντας το εμβληματικό sneaker Air Force 1 και τις νέες εμφανίσεις του NBA, που πλέον δημιουργεί για τις ομάδες του NBA. Ένα look που δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές, αλλά είναι μια δυναμική πρόταση στυλ, εμπνευσμένο από το street wear, για άνδρες και γυναίκες.








Tο Nike Air Force 1, που φέτος γιορτάζει την 35η επέτειο του, δοκιμάστηκε από παίκτες κολλεγιακών ομάδων και έγινε διάσημο χάρη σε κάποιους από τους καλύτερους και πιο επιβλητικούς παίκτες του NBA. Το Air Force 1, όχι μόνο λειτούργησε ως έμπνευση για καλλιτέχνες και σχεδιαστές κάθε είδους, αλλά αναδείχθηκε σε ένα πραγματικά εμβληματικό sneaker. Το μοντέλο, χάρη στην εξέλιξη του μέσα στο χρόνο, καθιερώθηκε ως καθολικό πρότυπο της street κουλτούρας.  Στην ιστορία του καταγράφονται περισσότερες από 2.000 διαφορετικές εκδοχές, με μεγάλη ποικιλία ύψους και σχεδίων. Και η γνωστότερη μορφή του, που είναι αναμφισβήτητα η ολόλευκη (κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας 1990), είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια που άφησαν εποχή στον 20ο αιώνα. Το Air Force 1 έφερε την επανάσταση, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε οπαδούς σε όλο τον κόσμο ως σύμβολο status, εμπνέοντας άτομα και κοινότητες παγκοσμίως. Από το καθαρότερο «πάλλευκο» μέχρι το πιο χρησιμοποιημένο ζευγάρι, κάθε γδάρσιμο και λεκές, γράφει τη δική του ιστορία.





Το εμβληματικό sneaker συνδυάζεται με τις νέες εμφανίσεις του NBA και το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο trend του φθινοπώρου που συνδυάζει την κληρονομία της Nike στο μπάσκετ και το αξεπέραστο στυλ. Οι νέες εμφανίσεις του NBA εντυπωσιάζουν τόσο με την αισθητική τους – που εκφράζει τις αξίες των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ παγκοσμίως - όσο και με την τεχνολογία NikeConnect, που προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες με προσωπική πρόσβαση υψηλού επιπέδου στους αθλητές και στους αγαπημένους μας αγώνες - όλα αυτά μέσα από το συνδυασμό της φανέλας, ενός smartphone και του NikeConnect App. 







Οι Nike φανέλες του NBA και τα Air Force 1 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Nike και στο nike.com.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum