COSMOS 05: DEATH IN SPACE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018



Ένα μικρό αριστούργημα , σχεδόν τρέηλερ από ταινία επιστημονικής φαντασίας, θυμίζει το πρώτο teaser για το νέο θέμα των δωματίων απόδρασης της Αθήνας Escapepolis με τίτλο “Cosmos 05: Θάνατος στο Διάστημα”.



Σε σενάριο και σκηνοθεσία της ανερχόμενης δημιουργικής ομάδας Rocketfilm Productions, με επικεφαλής τη Γεωργία Μομπάρακ , ουσιαστικούς παραγωγούς τους Γιώργο Ρήγα και Γιάννη Νατσούλη των Escapepolis , και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Ιωάννη Κυφωνίδη, που υποδύεται τον Captain Hurt, τo teaser αυτό προαναγγέλλει το νέο “παιχνίδι” με όρους κινηματογραφικούς. Τον υποβλητικό ηχητικό σχεδιασμό και εκτέλεση υπογράφει ο Ηλίας Φλάμμος



Η γεύση που αφήνει τόσο το πρώτο επίσημο teaser , όσο και το director’s cut, ανοίγει προοπτικές στο μέλλον. Ότι δηλαδή το θέμα αυτό, το παιχνίδι αυτό, θα μπορούσε με τη συμβολή των Escapepolis και τη φαντασία της Rocketfilm Productions, να εξελιχθεί ακόμη και σε ταινία μεγάλου μήκους επιστημονικής φαντασίας , που ουσιαστικά θα ήταν και η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα.









Ετος 2338. Ο πλανήτης Γη  είναι στα όριά του λόγω υπερπληθυσμού και περιβαλλοντικής καταστροφής. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης . Το διαγαλαξιακό σκάφος COSMOS 05 και το πλήρωμά του, ταξιδεύει τα τελευταία 25 χρόνια με τελικό προορισμό τον πλανήτη Kepler-186f . Σκοπός της αποστολής είναι η επιβεβαίωση της καταλληλότητας του πλανήτη για ίδρυση αποικίας από γήινο πληθυσμό.



Ο κυβερνήτης Hurt (Ιωάννης Κυφωνίδης) βρισκόταν εδώ και 24 χρόνια σε κρυογενετικό ύπνο. Τώρα ξυπνάει απρογραμμάτιστα και διαπιστώνει ότι, άγνωστο πώς, πολλά από τα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά μέσα στις κάψουλές τους.
Ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τί έχει συμβεί, έρχεται αντιμέτωπος με μια γνώριμη παρουσία και γρήγορα διαπιστώνει πως τίποτα πιά δεν είναι ίδιο.
Είναι ο ERIK Α.Ι., ο υπερ-υπολογιστής συγκυβερνήτης, που έχει τον πλήρη έλεγχο του σκάφους και μοναδικό σκοπό να καταστρέψει την αποστολή πριν το COSMOS 05, προλάβει να φτάσει στον πλανήτη, αποκαλύπτοντας τη μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία της ανθρωπότητας… 




Ο ERIK είναι προγραμματισμένος από τη γήινη ελίτ να σαμποτάρει το όλο εγχείρημα, για να μην αποκαλυφθεί πως ο Kepler -186f κατοικείται από την γήινη φυλή Α εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Προσπαθήστε να πάρετε το σκάφος υπό τον έλεγχό σας, αποτρέποντας την προγραμματισμένη καταστροφική τροχιά , απενεργοποιώντας τον ERIK.
Δώστε τη μάχη ενάντια στο χρόνο και το θάνατο.
H Γη βασίζεται στη βοήθειά σας…
Η Ανθρωπότητα θα τα καταφέρει, ή θα χαθεί για πάντα στην αιωνιότητα;




Director’s Cut: https://vimeo.com/275320638










Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum