ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΙΔΙ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018


Γονείς-Παιδί-Προπονητής” τιτλοφορείται το πρωτοποριακό σεμινάριο της  Opinionsports.gr που απευθύνεται στους γονείς, στα παιδιά και στους προπονητές και σχεδιάστηκε από το δημοσιογράφο Περικλή Στέλλα.
Διεξάγεται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 3.30 μετά το μεσημέρι , στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης
Και αφορά στον κρίσιμο ρόλο που η σχέση γονέα-παιδιού-προπονητή  καλείται να διαδραματίσει στην ζωή,στον χαρακτήρα και στην πρόοδο των παιδιών.
Όπως επίσης στο δικαίωμα του παιδιού για σωστή κατεύθυνση, στην ευθύνη και την προσήλωση των γονέων, στη διαχείριση και τις αρμοδιότητες του προπονητή, στην αντιμετώπιση του bullying
Όσο πιο σωστή είναι η εκπαιδευτική στον αθλητισμό εμπειρία στις νεαρές ηλικίες,τόσο πιο ολοκληρωμένος είναι ο άνθρωπος που θα προκύψει στο μέλλον,σε πνευματικό ,αθλητικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.
Κάθε παιδί έχει ταλέντο και ικανότητες και το στοίχημα είναι να ανακαλυφθούν και να αναδειχθούν αυτές του οι δεξιότητες. Το σεμινάριο της opinionsports.gr και οι εισηγητές βοηθούν τους γονείς ,τα παιδιά και τους προπονητές να αντλήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του κρίσιμου ρόλου της σχέσης γονέα-παιδιού και προπονητή.


Τιμή συμμετοχής 65 ευρώ
Τιμή για τα παιδιά 10 ευρώ
Τιμή για άνεργους και φοιτητές 40 ευρώ.
Τιμή έκπτωσης στα 55 ευρώ για όσους δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.(Early bird)


Η εγγραφή:


Βιογραφικό Περικλή Στέλλα: 



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum