Η ΛΙΣΜΠΕΘ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη , ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Περικλής Στέλλας βρέθηκε στην Κατερίνη για την παρουσίαση του μυθιστορήματος του " Λισμπέθ: Ο Θεός έχει ορκιστεί. Και αυτή η παρουσίαση,  στην Αστική σχολή Κατερίνης, στέφθηκε με επιτυχία.



Εκτός του ίδιου του συγγραφέα Περικλή Στέλλα και του εκδότη Χρήστου Ζαμπούνη ,  για το βιβλίο μίλησαν ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ‘’Ενημέρωση 92.2 fm,Ηλίας Χρυσικός και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Ευγένιος Παπαδόπουλος.
Τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου.





Την εκδήλωση πλαισίωσε  το μουσικό εργαστήρι Ολύμπου υπο την διεύθυνση σπουδών του Νίκου Πατρή.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας,ο ραδιοφωνικός σταθμός ‘’Ενημέρωση’’ και οι εφημερίδες ‘’Πολιτεία’’ και ‘’Επτά’’.



"Και ειλικρινά χάθηκα για δυο ώρες περίπου,όσο κράτησε η εκδήλωση παρουσίασης  του βιβλίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Ναι, χάθηκα μέσα στην αγάπη που μου έδωσαν όλοι και όλες που με τίμησαν με την παρουσία τους.Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας αυτή, για την εκτίμηση σας στο πρόσωπο μου. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσους πολλούς ανθρώπους. Η συγκίνηση μου μεγάλη.
   Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια:Τον Ηλία Χρυσικό που έκανε τα πάντα.Που οργάνωσε τα πάντα,που εργάστηκε για τα πάντα ανιδιοτελώς.Ηλία μου σε ευχαριστώ για την αγάπη σου.Σου οφείλω πολλά.Χρωστώ ευγνωμοσύνη.Την Ελίνα Διαμαντοπούλου που είχε τον συντονισμό. Ελίνα μου σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.Τον πρόεδρο των συγγραφέων Πιερίας Ευγένιο Παπαδόπουλο. Τα λίγα λόγια ήταν μέλι.Σας ευχαριστώ για όλα.Τον Νίκο Πατρή και την μουσική ομάδα του που κάνει εξαιρετική δουλειά στο μουσικό εργαστήρι Ολύμπου.Που μέσα σε 48 μόλις ώρες ετοίμασαν τα τραγούδια που ακούσαμε στην εκδήλωση.Νίκο η τιμή ήταν δική μου. Τον αγαπημένο μου φίλο και εκδότη Χρήστο Ζαμπούνη που με ακολούθησε στην Κατερίνη. Και βέβαια για μία ακόμη φορά τον Δημήτρη Μανάρη και το ‘’Εβλογημένο νηστίσιμο’’ που χωρίς την βοήθεια του το μυθιστόρημα αυτό ‘’Lisbeth,Ο Θεός έχει ορκιστεί’’ θα παρέμενε στο συρτάρι.Την Στέλλα Χατζή για τις φωτογραφίες που μας χάρισε.Τους μαθητές μου Γιώργο Σιδηρόπουλο,Κώστα Παπαγεωργίου και Σάββα Εγγονίδη. Τους μαθητές μου Τάσο Λαζαρίδη και Σοφία Ασαρίδου που μου έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη μια και ήρθαν από πολύ μακριά για να μου δώσουν τόση χαρά.Τους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους μου Γιάννη Δέλκο και Περικλή Χατζηγιάννη που ξεκινήσαμε μαζί στην ΕΡΤ και μας ενώνουν πάρα πολλά.Τους συναδέλφους από την Κατερίνη, τον Δημήτρη Κεραιλίδη,τον φίλο σπουδαίο τεχνικό Σταύρο Διαμαντόπουλο.Μα,αλήθεια σας λέω. Ήταν τόσοι πολλοί.Και ένα πιο ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους κυρίους και τις κυρίες που δεν τους γνώριζα,για τα μοναδικά και συγκινητικά κοπλιμέντα τους. Σας ευχαριστώ.
           Στην αγάπη δεν αντιστέκεσαι. Απλά χάνεσαι μέσα της…Ναι, χάθηκα μέσα στην αγάπη σας." είπε εμφανώς συγκινημένος ο Περικλής Στέλλας.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum