"ΑΤΡΟΜΗΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ" ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ "ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ 2019"

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019


Με επιτυχία στέφθηκε παρά τη χαμηλή θερμοκρασία της θάλασσας και τον ήλιο με δόντια η “Παλίρροια 2019” στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.




Περισσότερες και περισσότεροι από 40 κολυμβήτριες και κολυμβητές συμμετείχαν στο χειμερινό κολυμβητικό περίπατο που ήταν ο πιο “δύσκολος” των τελευταίων χρόνων λόγω των 9 βαθμών Κελσίου της θάλασσας.
Από τους 41 κολυμβητές, ανάμεσά τους και αθλητές από την Αθήνα, τερμάτισαν οι 36.








Εικοσιπέντε έπεσαν στη διαδρομή των 700 μέτρων {ένας με στολή ) και οι υπόλοιποι δεκαέξι στα 300 μέτρα.
Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο Δήμο Καλαμαριάς , το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς , τη Baylines και την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση που συνέπραξαν υλικά και ηθικά για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Την ευθύνη για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του κολυμβητικού περιπάτου είχε ο προπονητής μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο Νικόλας Ρεπανάς με συμπαραστάτες τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης Κώστα Μπενάκη, την αντιπρόεδρο Δανάη Μενεξιάδη, τον ταμία Γιώργο Βουλγαράκη , το μέλος Σοφία Μπουζάκη, αλλά και τους Πάνο Αρβανιτάκη, Νικόλα Ζαμπέτογλου, Νίκο Δεληγιαννίδη και Δημοσθένη Σπάνια.



Τη γραμματειακή υποστήριξη είχαν η Φωτεινή Γκαμπαλέ και η Κατερίνα Ντούλη, ενώ τη φωτογραφική κάλυψη ο Νίκος Πάντης ,  η Μαρία Μπαλτατζή και η Δανάη Σπάνια. 


Μέχρι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου θα αναρτηθούν οι τελικές αναλυτικές λίστες των αποτελεσμάτων.






Στα 700 μέτρα οι τρεις πρώτοι ήταν ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο Πάνος Αρβανιτάκης και ο Γιώργος Ζαμπέτογλου με πρώτη γυναίκα τη Σοφία Μπουζάκη, ενώ στα 300 μέτρα οι τρεις πρώτοι ήταν ο Κώστας Ζαμπέτογλου, ο Θωμάς Τσικουδής και ο Πέτρος Χωριατάκης με πρώτη γυναίκα τη Διαλεχτή Π.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum