"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ " ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΜΑΚΗ ΚΥΡΙΖΙΔΗ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019


Mία εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και προσέγγισης δημοτική παράταξη έχει κάνει την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετό καιρό. Είναι η παράταξη “Θεσσαλονίκη Θετικά” με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης το νυν δημοτικό σύμβουλο Μάκη Κυριζίδη . 



Ο Μάκης (Εφραίμ) Κυριζίδης γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στη Φιλοσοφία & Μεθοδολογία Δικαίου της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Μάχιμος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο Μάκης Κυριζίδης υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ενώ ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση ως αιρετό μέλος της «Ένωσης Νέων & Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης» και μέλος Επιστημονικών Επιτροπών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Με έντονη παρουσία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και της Οικονομικής Επιτροπής. Ακόμα είναι αιρετός εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην ΚΕΔΕ και Μέλος της επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ ενώ διετέλεσε Διαμερισματικός Σύμβουλος Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και της Επιτροπής Οικονομικών Δ’ Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δικτύου «Νέων Αιρετών Αυτοδιοίκησης» Με ενεργή πολιτιστική δραστηριότητα, ο Μάκης Κυριζίδης είναι αιρετός αναπληρωτής Πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, μέλος της Φιλοπτώχου Αδερφότητας Ανδρών, της Ευξείνου Λέσχης και του Συλλόγου Φίλων Δάσους Θεσσαλονίκης ενώ διετέλεσε αιρετός Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματίων Νομού Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ποντίων Μακεδονίας.








Η ανεξάρτητη παράταξη “Θεσσαλονίκη Θετικά” είναι η πρώτη που παρουσίασε τις θέσεις της και οργάνωσε εκδηλώσεις με θεματικές ενότητες που αφορούν σημαντικούς τομείς της πόλης. Θετικά σχόλια μάλιστα έχουν αποσπάσει οι ρήσεις-σλόγκαν της όπως “Λερώνεις-Πληρώνεις”, “Ο πολιτισμός δεν είναι βίωμα και όχι θέαμα”, “Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, θετικά”.








Διεύθυνση γραφείων παράταξης: Αγίας Σοφίας 24, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο : 2310 224040









Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum