ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ: ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019


Το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου διεκδικεί με αξιώσεις στο δήμο Θεσσαλονίκης ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Περικλής Στέλλας.
Ο Περικλής Στέλλας άρχισε να παλεύει με την δημοσιογραφία το 1979.Μαθητής λυκείου ακόμη,απο το επαρχιακό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ”Ελληνικός Βορράς” και το αθλητικό ρεπορτάζ στα ”Σπορ του Βορρά”.Έχει εργαστεί στις εφημερίδες ”Θεσσαλονίκη”,”Αθλητική Ηχώ”,”Μπάλα”,”Ελεύθερος Τύπος”,”Φως των Σπορ”,”Cosmos των σπορ”,στα περιοδικά ”Γκολ”,”Active” και ”Down Town” και απο το 2002 είναι διευθυντής του γραφείου Θεσσαλονίκης της εφημερίδας ”Goal”.
Γνώρισε για πρώτη φορά τα ερτζιανά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ το 1986 και στην μαγεία του ραδιοφώνου παρέμεινε μέχρι πέρυσι(ΕΡΑ ΣΠΟΡ,Σπορ 103 fm,FM 100,Sporfm και Real FM και Arena FM).



Ξεκίνησε τηλεόραση το 1986 και στο αθλητικό τμήμα της ΕΤ 1 αρχικά και μετέπειτα της ΕΡΤ 3,όπου και παρέμεινε μέχρι το 1993 όταν και μεταπήδησε στο MEGA CHANNEL όπου και εργάστηκε μέχρι την άνοιξη του 2012.Εχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο με αμέτρητα ρεπορτάζ και περιγραφές αγώνων.
Έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση καθώς διετέλεσε επί οκτώ χρόνια μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών(ΠΣΑΤ) και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης(ΕΣΗΕΜΘ).
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο ”Θαμμένες Στιγμές” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσίασε με επίσης μεγάλη επιτυχία το πρώτο του μυθιστόρημα “Lisbeth: Ο Θεός έχει ορκιστεί” ,που ήδη διανύει τη δεύτερη έκδοσή του και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και κινηματογραφικών συντελεστών.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum