ΟΤΑΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ "ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ" ΣΕ " ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ" ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΟΛΙΑ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Όταν ένας φωτογράφος όπως ο Γιάννης Παυλίδης συναντά εάν αθλητή όπως ο Αλέξανδρος Μπόλιας με σημείο συνάντησης το φωτογραφικό φακό του πρώτου το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι υψηλής αισθητικής και απόδοσης.



Ο Μπόλιας πόζαρε για τις ανάγκες του υπό εξέλιξη φωτογραφικού πρότζεκτ "Γυμνό Γεύμα 3" ερμηνεύοντας έναν εντελώς  διαφορετικό ρόλο, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτε από έναν επαγγελματία.
Το πρότζεκτ σε καλλιτεχνική επιμέλεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ιωάννη Κυφωνίδη "παγώνει" ωστόσο λόγω της Πανδημίας



Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε και ζει στο Αχλάδι της Σύρου. Σπούδασε οικονομικά στο Τμήμα Διοίκησης Κοινωνικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο  Δ.Π.Μ.Σ Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, στην Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο.
Έχει απασχοληθεί για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως τραπεζικός υπάλληλος μέχρι πρόσφατα, όταν αποφάσισε να ανακαινίσει και να αναλάβει ως κύρια απασχόληση, την οικογενειακή μονάδα φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Έμιλυ, στο Αχλάδι της Σύρου.
Επίσης σημαντική θέση στην ζωή του καταλαμβάνει ο αθλητισμός. Ασχολείται με το τρέξιμο από παιδί. Είναι μαραθωνοδρόμος, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Δρομέων Σύρου, είναι ενεργό μέλος του Α.Ο. Μυκόνου και της ομάδας δρόμων αντοχής One Step Beyond Endurance Team. Είναι γνωστός για τις διακρίσεις του σε μαραθωνίους αγώνες, στα νησιά του Αιγαίου, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.


Την σημασία και την ομορφιά της ζωής του νησιώτη, επιδιώκει να του αποκαλύπτεται μέσα από δραστηριότητες όπως το κολύμπι, η πεζοπορία, το ποδήλατο. Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δραστηριότητες τοπικών συλλόγων που αφορούν την διατήρηση παραδοσιακών τεχνών, όπως ο χορός, το θέατρο, η μουσική.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum