29 ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

 Περίεργες, ιδιαίτερες, ασυνήθιστες, ανατρεπτικές, τι λες και «πονηρές» που δύσκολα τίθενται και ακόμη πιο δύσκολα απαντώνται από δημόσια πρόσωπα.

 Αλλά και γιατί όχι.

 Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε ακομπλεξάριστα αγαπητά ή μισητά πρόσωπα που έχουν διάθεση, χιούμορ, πνευματώδη σκέψη, ωραία τρέλα και φυσικά τα κότσια να απαντήσουν σε ένα ανατρεπτικό ερωτηματολόγιο που δεν είναι όμως της πλάκας.

.




Η ανατρεπτική «συνεντευξιακή» ακόμα και στο στήσιμο... στήλη, «29+1 αιρετικές ερωτήσεις» που μετρά 11 χρόνια ζωής συνεχίζεται και φιλοξενεί έναν εντελώς ακομπλεξάριστο τύπο που ένα πρωινό μετά από χρόνια επιτυχημένης παρουσίας μπροστά στο γυαλί της ΕΡΤ 3, πέταξε την δημοσιογραφική του ιδιότητα αποφασίζοντας να αλλάξει όχι μόνο επάγγελμα αλλά και ζωή...  Από τότε μέχρι σήμερα μετρά πολυποίκιλες απόπειρες σε ασυνήθιστα πρότζεκτ, ένα δικό του θίασο που συχνά παρουσιάζει παραστάσεις, αρκετές συμμετοχές σε άλλα σχήματα και γκεστ εμφανίσεις σε αθηναϊκά σήριαλ, ενώ ως ανήσυχο πνεύμα ποτέ δεν επαναπαύεται διευρύνοντας το πνεύμα του σε νέες περιπέτειες. Ωστόσο λένε... μια φορά δημοσιογράφος, ίσον για πάντα δημοσιογράφος όπως και μια φορά χειμερινός κολυμβητής ίσον για πάντα βαθιά λάτρης της άγριας θάλασσας…

Περισσότερα : https://kulturosupa.gr/interviews/29-kifonidis-41743/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum