ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010



Αθηνά Παππά. Δεκατρία χρόνια φιλίας, ένας χρόνος συνεργασίας. Φίλη και δασκάλα, σκηνοθέτης και συνεργάτης. Μέσα σε ένα χρόνο η Αθηνά κατάφερε κάτι μοναδικό. Να αφήσει πίσω της τους "εφιάλτες" , να διδάξει και να συντονίσει μία πενταμέλη ομάδα νέων ηθοποιών και να σκηνοθετήσει ένα πρωτοποριακό, εικαστικό και πολύ επίκαιρο έργο το  "ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ".
Το έργο μετά την επιτυχημένη του πρεμιέρα στο OFF OFF FESTIVAL στο θέατρο ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ παρουσιάστηκε με επιτυχία σε επίπεδο κριτικής και προσέλευσης θεατών   στο ίδρυμα Μ.Κακογιάννης σε μία νέα εκδοχή με πολλούς γκεστ από όλους τους χώρους τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Και δεν έκανε μόνο αυτό. Ήταν υπεύθυνη παραγωγής στα εγκαίνια και την έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Ρασσιά στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Πειραιά.  Ενώ ετοιμάζεται να επανακάμψει και η ίδια στη σκηνή μέσα στους επόμενους μήνες με κάτι που της πάει γάντι.



Μέσα σε όλα αυτά βρήκε χρόνο να κάνει ως γκεστ πασαρέλα στο ΑΤΗΕNS FASHION WEEK στο ντεφιλέ της σχεδιάστριας Κατερίνας Αλεξανδράκη με grunge δημιουργίες τον Οκτώβριο του 2010.
 Το styling είχε μάλιστα ο Τόλης Σκουλαριώτης.

Προσωπικά της οφείλω την τόλμη μου να κάνω πράξη την αγάπη μου για το θέατρο και την υποκριτική.


Στέκομαι στην εξαιρετική παράσταση ,μία από τις καλύτερές της, το ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΓΑΜΟ του ΛΟΡΚΑ σε χιπ χοπ όπερα εκδοχή σε συνεργασία με τους ACTIVE MEMBER.

Ακόμη η φιγούρα της σε εκείνη την dark εικαστική παράσταση μου θυμίζει ηρωίδες του Μπραμ Στόκερ βγαλμένες απευθείας από κάστρα σκοτεινού ρομαντισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ CATWALK: BΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

  1. Ανώνυμος είπε...:

    Είναι από τις πιο κά***ς γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum