ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΥΡΛΗΣ....ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο Μιχάλης Σμυρλής είναι Έλληνας από τη Γερμανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Καλαμάτα, αλλά στα 15 του , λίγο μετά το γυμνάσιο ,  μετακόμισε με την οικογένειά του στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Ντύσελντορφ. Μέχρι πριν από λίγο καιρό στήριζε την Ελληνική Ομογένεια της Κ.Ευρώπης ,αλλά και την Ελλάδα μέσα από τις εκπομπές του ως σύμβουλος και παραγωγός στον Ελληνόφωνο ραδιοφωνικό σταθμό του Ντύσελντορφ GR 4U RADIO.

Ο Μιχάλης σήμερα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς νέους στην Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας καθώς συνεργάζεται με πολλούς ομογενειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ως σύμβουλος και μουσικός παραγωγός. Άλλωστε η μουσική παραμένει μία από τις μεγάλες του αγάπες.  Από μικρός ήταν φανατικός ακροατής του ΑΝΤ1 97,5 στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Βακάρου.
Ο Μιχάλης , 34 ετών σήμερα, ασχολείται με το εμπόριο ρούχων και παπουτσιών και τη μόδα. Ανήκει μάλιστα στη γενιά των INTERNET επιχειρηματιών και συνεργάζεται με επιχειρηματίες και εταιρίες από το Παρίσι και το Λονδίνο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FASHIONART στο πρόσφατο παρελθόν "κυκλοφόρησε"  με τις ωραιότερες γυναίκες - μοντέλα της Γερμανίας, ενώ εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχίες.  Για λίγο χρονικό διάστημα φωτογραφήθηκε και ο ίδιος για εμπορικούς καταλόγους. Να σημειωθεί πως ο 34χρονος επιχειρηματίας στήριξε έμπρακτα και την Ελληνική αποστολή στη Γιουροβίζιον 2011  καθώς διεξήχθη  στον τόπο διαμονής του.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum