ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ....ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η πρώην διευθύντρια προγράμματος του ΑΛΤΕΡ και επί σειρά ετών στέλεχος του ALPHA  Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται πλέον  σπίτι της μαζί με τη νεογέννητη κόρη της και το σύζυγό της και βιώνει με τον καλύτερο τρόπο την προσωπική της ευτυχία μακριά από κάμερες και συνεντεύξεις.  Πριν από λίγες μέρες πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου γέννησε την κορούλα της.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FASHIONART η Ζήνα είναι πολύ ευτυχισμένη και νιώθει πως η "άδεια" που ήθελε να πάρει από την τηλεόραση "ήρθε" την καλύτερη εποχή. Η ανακάλυψη της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά και η στροφή στο προφίλ της Ράνιας Θρασκιά έγιναν από την Κουτσελίνη που αν μη τι άλλο έχει τηλεοπτικό κριτήριο.

 Με τη Ζήνα υπήρξαμε κάποτε συμφοιτητές και κολλητοί φίλοι. Τα χρόνια περνάνε και οι  προτεραιότητες όλων μας αλλάζουν ανάλογα με τη δουλειά μας τη ζωή μας και  τον τόπο διαμονής μας. Η αίσθηση όμως είναι πάντοτε η ίδια.
Η Ζήνα από το Βόλο που είχε  όρεξη και όραμα για δουλειά. Και φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα το έχει. Μόνο που έδωσε για πρώτη φορά μετά από χρόνια προτεραιότητα στη ζωή της. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει. Με ποιον τρόπο? Ο καιρός θα δείξει.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum