EGNATIA PALACE THESSALONIKI

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το Egnatia Palace Hotel είναι ένα Art Hotel 4 αστέρων που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός city hotel σε συνδυασμό με τις ανέσεις ενός spa resort. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου το χθες και το σήμερα συνδυάζονται απόλυτα.  Μπορεί κανείς να γνωρίσει από κοντά την υψηλή αισθητική, τη διακριτική πολυτέλεια και την άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει. Σε απόσταση ανάσας από το ιστορικό κέντρο θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Θέατρο, τα ερείπια των οποίων είναι ορατά στην πλατεία Δικαστηρίων, το Ρωμαϊκό Λουτρώνα, που σώζεται κοντά στο βόρειο τμήμα του ναού του Αγ. Δημητρίου πολιούχου της Θεσσαλονίκης, τη Ροτόντα, περίκεντρο οικοδόμημα των αρχών του 4ου μ.Χ. αι. που χτίστηκε για Πάνθεο ή Μαυσωλείο του Γαλέριου, το ανακτορικό συγκρότημα του Γαλέριου, την εκκλησία Αχειροποίητο και τον σταυρικό ναό του Οσίου Δαβίδ καθολικό της Μονής Λατόμου, αλλά και τα Τείχη που προστάτευαν την πόλη από τις επιδρομές των βαρβάρων και έζωναν την πόλη από την πλατεία Δημοκρατίας, στο Επταπύργιο και μέχρι το μεταγενέστερο Λευκό Πύργο.




Ο πλούτος σε ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία είναι πολύ μεγάλος και μπορείτε να επιβιβαστείτε στην «Πολιτιστική Γραμμή» Νο 50 του Ο.Α.Σ.Θ., που ξεκινά από τον Λευκό Πύργο και να περιηγηθείτε για 50 λεπτά στη διαδρομή «Ιστορία της Θεσσαλονίκης» με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία, που αποτυπώνουν τη μακραίωνη ιστορία της, από τους αρχαίους, ελληνιστικούς, ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα.
Και επειδή η Θεσσαλονίκη είναι και μία πόλη που σφύζει από ζωή, αξίζει να την εξερευνήσετε και να πάρετε μία γεύση από τις ταβέρνες, τα ουζερί, τις καφετέριες και φυσικά τα καταστήματά της. Απολαύσετε τον καφέ σας και τη βόλτα σας στην παραλία της Θεσσαλονίκης με θέα τον κόλπο του Θερμαϊκού και τον Λευκό Πύργο.





Το ξενοδοχείο διαθέτει 43 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, οι σύγχρονες ανέσεις των οποίων προσφέρουν στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Κατάλληλα για οικογένειες, νεόνυμφους αλλά και επιχειρηματίες που αναζητούν φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον και σύγχρονες ανέσεις.
  • 32 μονόκλινα και δίκλινα
  • 8 Junior Σουίτες
  • 3 Presidential Σουίτες
Στις τρεις προεδρικές σουίτες, Black Rose, White Satin και Belle Époque, η φινετσάτη και ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση έχει δανειστεί τα θέματά της από τη μουσική, τον κινηματογράφο και το θέατρο δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που θα κάνει τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία! Αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα νεόνυμφα ζευγάρια που επιθυμούν κάτι ξεχωριστό.

Presidential Suites
Black Rose
White Satin
Belle Époque

Junior Suites
Tribal
Cleopatra

Δωμάτια
Μονόκλινο
Δίκλινο
Twin





 

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες  καλύπτουν:
  • 24-ωρη Ρεσεψιόν
  • Ασύρματο Wi Fi Internet (δωρεάν)
  • Internet Corner Desk (δωρεάν)
  • Υπηρεσία Δωματίου
  • Υπηρεσία Αφύπνισης
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Υπηρεσία Ενοικίασης Αυτοκινήτου
  • Υπηρεσία Φαξ
  • Υπηρεσία Ταξί
  • Υπηρεσία πλυντηρίου
  • Υπηρεσίες Health και Spa
  • Συνεδριακές Υπηρεσίες
  • Κεντρικός κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια
  • Δορυφορική Τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια
  • Μουσική Πέντε Επιλογών σε όλα τα δωμάτια
  • Αυτόματο Τηλεφωνικό Κέντρο σε όλα τα δωμάτια
  • Μίνι Μπαρ σε όλα τα δωμάτια
  • Χρηματοκιβώτιο σε όλα τα δωμάτια
  • Πιστολάκι Μαλλιών σε όλα τα δωμάτια
  • Jacuzzi στις σουίτες
  • Ηλεκτρικό Τζάκι στις σουίτες

    Αίθουσα Πρωινού
    Καθημερινά από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί, σ’ έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο στον ημιόροφο του ξενοδοχείου, μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του  επιλέγοντας από ένα πλούσιο μπουφέ. 

    Main Bar
    Οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν από την ένταση της καθημερινότητας παρέα με φίλους ή  με τους συνεργάτες τους  και να  απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους , καθημερινά από τις 11.00 έως τις 24.00. Τα φωτεινά χρώματα της επίπλωσης συνδυάζονται αρμονικά με το ξύλινο δάπεδο και τα μαρμάρινα στοιχεία, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο χώρο που αντανακλά απέριττη πολυτέλεια και φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένος τόπος συνάντησης.

    Glass View Room
    Για τις φιλικές, κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές συγκεντρώσεις, υπάρχει μία υπέροχη αίθουσα με μοναδική θέα στην αρχαία αγορά της πόλης και στα παραδοσιακά λουτρά. Είναι ιδανική για  γεύμα ή δείπνο με μοναδική θέα  την πόλη της Θεσσαλονίκης από ψηλά , σ’ ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διακριτική πολυτέλεια και φινέτσα.






Στο roof garden του ξενοδοχείου βρίσκονται δύο αίθουσες 35 και 67 τ.μ. αντίστοιχα, πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες διαθέτουν όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι ιδανικές για γεύματα εργασίας, δειγματισμούς, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις, ομιλίες, συνεντεύξεις, επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και ειδικές κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.
Η πρώτη αίθουσα σε σχολική διάταξη μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 30 άτομα και σε ελεύθερη διάταξη μέχρι 40 άτομα ενώ η δεύτερη 70 και 100 άτομα αντίστοιχα.





 Μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης παρέχει ο υπερσύγχρονος χώρος του Wellness Paradise Club Spa. Το Wellness Paradise Club Spa, που συνδυάζει τέλεια το πλήρες αθλητικό κέντρο με την καλαισθησία και το διακριτικό περιβάλλον, διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, solarium, Jacuzzi, θερμαινόμενα ανάκλιντρα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, φιλανδική σάουνα, ειδικό κρεβάτι φυσιοθεραπείας με θερμαινόμενη κουβέρτα νερού nuvola και υπηρεσίες μασάζ από έμπειρο προσωπικό. Λειτουργεί καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 10 το βράδυ και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για καθημερινές στιγμές χαλάρωσης, αναζωογονητικές θεραπείες τόνωσης και ευεξίας τόσο για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου και τα μέλη του όσο και για τους μεμονωμένους επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλονίκη.
Ένας επιπλέον λόγος για να γνωρίσει κανείς το Wellness Paradise Club Spa είναι και το Oval Spa, το πρωτοποριακό μηχάνημα, προσωπικού spa, υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, που διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα χαλάρωσης, ευεξίας, μασάζ και αναζωογόνησης. Ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα προσωπικού spa, γιατί προσφέρει τις τέσσερις πιο διαδεδομένες θεραπείες χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευεξίας και ομορφιάς Steam spa, Αρωματοθεραπεία, Φωτοθεραπεία – Χρωμοθεραπεία και Μασάζ Shiatsu (δαχτυλοπιέσεων) είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά όλες μαζί και όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία της αγαπημένης μουσικής spa μέσω usb mp3 player.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ
                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum