ΕΒΡΕΞΕ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA και η Rockstar productions "έβρεξαν άνδρες"  το βράδυ της περασμένης Τρίτης  στο Omilos Cafe|Bar|Restaurant στη Θεσσαλονίκη. Με guest DJ τον MTV host και μουσικό παραγωγό ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΤΣΙΔΗ και guest hosts τον παρουσιαστή του Guinness World Record του MEGA ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ και τα International Male Models ΚΩΣΤΑ ΓΚΡΕΚΑ και ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟ η βραδιά κύλησε με μεγαλοπρέπεια, δυνατή μουσική και μπόλικο χιούμορ.
Την "παράσταση έκλεψε" η Special Performance του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΥ (Greek Idol).






Ο Χρήστος Ανθόπουλος, εκ των πρωταγωνιστών της νέας κινηματογραφικής παραγωγής "ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ" που θα γυριστεί τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο το διασκέδασε περισσότερο από όλους. "Παρών" όπως πάντα η ψυχή του Ομίλου Κώστας Ταραλάς ο οποίος μαζί με το συνέταιρό του Δημήτρη Μαρτσέλο έδωσαν και πάλι ζωή στο συγκεκριμένο χώρο.






Μεταξύ των παριστάμενων ήταν ο σχεδιαστής μόδας Στέφανος Καιμακτσής τoυ ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου label  STEFAN e GIO,  η  Θάλεια Τσατσαγιάννη του STAR FM , ο ερμηνευτής Μιχάλης Εμιρλής και η ηθοποιός Εύη Μαρμαρέλη.



Στο εστιατόριο την ίδια ώρα απολάμβαναν το δείπνο τους η Σμαράγδα Καρύδη, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης οι οποίοι περιοδεύουν ανά την Ελλάδα με την παράσταση "Οθέλλο"!!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum