ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ.....CASUAL LIVING POP RESTAURANT!!!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η επιχείρηση ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ μέσα στο δύσκολο εξωγενές επιχειρηματικό πλαίσιο, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια , με την έξαρση των μεγάλων, δύσκολων και με αυστηρές προδιαγραφές προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο της γρήγορης εστίασης, κατάφερε να παρουσιαστεί αντάξια των προκλήσεων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.
Η επιχείρηση ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα τον Ιούλιο του 2002. Η ανοδική της πορεία οφείλεται στην άρτια εξυπηρέτηση καθώς και στην υψηλή ποιότητα των φαγητών τα οποία προσφέρει, στη σύγχρονη οργάνωσή της, στη δυναμική διοίκησή της και στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελεί για την εταιρεία το πολυτιμότερο κεφάλαιό της.
Διότι η φιλοσοφία της δεν είναι απλά η προσφορά φαγητού, αλλά η υψηλή εξυπηρέτηση. Για τον λόγο αυτό ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενεργεί με οδηγό τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του κάθε πελάτη.






Η επιτυχία για την ικανοποίηση του πελάτη κατορθώνεται με το:
1. Να επιτυγχάνουν  τις απαιτούμενες ποιοτικές προδιαγραφές
2. Να βελτιώνουν συνεχώς όλα τα επίπεδα λειτουργίας του οργανισμού μας από τη λήψη της παραγγελίας μέχρι την παράδοση
3 Να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας πέρα από τις προσδοκίες τους, με την εφαρμογή μεθόδων ενεργητικής προσέγγισης, στοχεύοντας στην αύξηση της ικανοποίησης των
4 . Να κατανοούν το τι ακριβώς θέλει ο πελάτης και να του το παρέχουμε αμέσως μόλις ζητηθεί με το χαμηλότερο κόστος.


Ψυχή της επιχείρησης είναι ο Νίκος Χρηστίδης ο οποίος βρίσκεται επίσης πίσω από την επιτυχία του CASUAL LIVING POP RESTAURANT, του Φεστιβάλ REWORKS και του DAILY CAFE.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum