HYPOCRITE BAR THEATER

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Hypocrite Bar Theater!!! Έχετε ποτέ ακούσει ή διαβάσει για αυτό το νέο είδος θεάτρου??? Όχι? Κι όμως υπάρχει ανάμεσά μας, μέσα στην ίδια μας τη ζωή. Απλά δεν το έχετε αντιληφθεί. Είναι το είδος που υπηρετούν όλοι οι υποκριτές, ανεξαιρέτως , καλλιτέχνες και μη, επώνυμοι και ανώνυμοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, επαγγελματίες!!! Είναι όταν πχ μιλάς για το πρόβλημα της χώρας και πόσο σε πονάει η ανεργία και η κακή οικονομία και παράλληλα θυμώνεις που η Φιλιππινέζα σου έφυγε από το σπίτι ξαφνικά και έτσι εσύ πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για να συνοδεύσεις το παιδί σου στο σχολείο. Είναι όταν πχ τη μία χρονιά αποκηρρύσεις πρακτικές και μεθόδους ή ασκείς δριμεία κριτική σε καταστάσεις και ανθρώπους και την επόμενη χρονιά ακολουθείς εσύ τις πρακτικές αυτές και γίνεσαι μέρος των καταστάσεων αυτών και συνεργάτης αυτών των ανθρώπων αλλάζοντας απλά το αμπαλάζ για άλλοθι.  Είναι όταν πχ κάνεις έναν τεράστιο πρόλογο για το πως πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και πόσο ο κόσμος υποφέρει, και αμέσως μετά μιλάς για αγορές και ταξίδια πολυτελείας και για λάμψη , γκλαμουριά και σταρ σύστεμ σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Αυτό το νέο είδος θεάτρου ενέσκηψε μετά την κρίση και καθιερώθηκε αμέσως μετά το μνημόνιο. Θιασώτες του μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών, ηθοποιών, μουσικών, ερμηνευτών, δημοσιογράφων, πολιτικών, επιστημόνων, εκπαιδευτικών, αθλητών, παραγόντων, επιχειρηματιών και πολλών άλλων. 



Είναι η νέα μόδα και περιλαμβάνει τους πάντες μέσα, ακόμη και εμάς τους ίδιους που ηθελημένα ή άθελά μας συμμετέχουμε στο παιχνίδι αυτό. Τελικά η κρίση δε μας έμαθε τίποτε άλλο παρά μόνο νέους όρους τους οποίους χρησιμοποιούμε ,αλλά δεν κάνουμε και πολλά για να τους κατανοήσουμε και να τους προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα. Κατά τα άλλα χαμόγελα λαμπερά, φιλοφρονήσεις στον αέρα, ανταλλαγή κοπλιμέντων, σχέδια επί χάρτου, ίντριγκες, δημόσιες σχέσεις, συντροφικά μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη και κάτω από το τραπέζι, τραγούδια, ρόλοι, ερμηνείες, κείμενα, αγάπες και λουλούδια!!! HYPOCRITE BAR THEATER!!!!!! Μην το χάσετε!!!!! Έρχεται στη γειτονιά σας, στο ίδιο σας το σπίτι!!!! Το βρίσκεται παντού: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Βόλο, Καβάλα, Χανιά, παντού!!!! Ακόμη και μέσα στην οικογένειά σας. Στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το σχολείο, το πανεπιστήμιο , τον εκδοτικό οίκο, το ωδείο, τη δισκογραφική εταιρία, το στούντιο, στο νοσοκομείο, στην εκκλησία.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum