ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΠΑΣΙΟ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους και πιο ευφυείς hairstylist που διέθετε η Ελλάδα. Ο λόγος για τον Τάκη Μπάσιο που έφυγε από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, αποκρύπτοντας , εκτός από ελάχιστους ανθρώπους , την πάλη του με την επάρατο.
Αθεράπευτα ερωτευμένος με την πόλη του και  ανεπιτήδευτα  ειλικρινής και καλαίσθητος ο Τάκης Μπάσιος συνέδεσε το όνομά του με τη  Θεσσαλονίκη  , αλλά και με  προσωπικότητες της δημόσιας ζωής , χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες.
Το πιο ειλικρινές και αυθόρμητο «αντίο» , που ίσως να του ταίριαζε και περισσότερο από όλα τα άλλα, το βρήκαμε στο μπλογκ της Χριστίνας Πολίτη και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.

«Όσοι παρακολουθούν τις κοσμικές μου περιπέτειες στα περιοδικά εδώ και χρόνια τώρα σίγουρα γνωρίζουν καλά τον Τάκη Μπάσιο. Ο Τάκης δεν χωράει σε λεζάντες. Ο υπερταλαντούχος κομμωτής, που έζησε μία ζωή σα μυθιστόρημα, που ήταν κολλητός της Μελίνας , του Billy Bo, του Τσαρούχη, που κέρδισε δύο φορές το λαχείο, που στα πάνω του και τα κάτω του ήταν αξιοπρεπέστατος, που ήταν ένας άρχοντας με Α κεφαλαίο, που λάτρευε τη Θεσσαλονίκη του, που δεν έσπαγε ποτέ το πρόγραμμά του – αυστηρά σιέστα το μεσημέρι και κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο , στου Ρόχαρη.
Τι να πρωτοθυμηθώ από τα γέλια και τις κουβέντες που έχουμε κάνει. Ο Τάκης μας έφυγε χθες βράδυ και μου το επιβεβαίωσαν οι δύο πολλοί καλοί μας φίλοι Μάκης Τσέλιος και Νίκος Αποστολόπουλος πως τους είχε ξορκίσει να μην πουν πως υπέφερε από καρκίνο σε κανέναν απολύτως. Τελευταία φορά τον συνάντησα πριν.. λίγους μήνες στους “Κεφτέδες” στη Θεσσαλονίκη. Μου έκανε εκπληκτική κριτική για τα τηλεοπτικά με το οξυδερκές χιούμορ του και μου φάνηκε μια χαρά. Ήρθε από εκεί και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης – που και αυτός του είχε αδυναμία και περάσαμε ένα ονειρεμένο θεσσαλονικιώτικο μεσημέρι.»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum