Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, Ο HELLAS FM ΚΑΙ Η NEW GREEK TV

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου και παραγωγού. Γεννήθηκε στην Καβάλα, αλλά μετά από πολύχρονες σπουδές στη Μ.Βρετανία και τις ΗΠΑ, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη , όπου ζει και εργάζεται.



Έχει συνεργαστεί ως ανταποκριτής με πολύ μεγάλα κανάλια σε Ελλάδα και Κύπρο, ανάμεσά τους με την ΕΡΤ και τον SIGMA , αλλά και με περιοδικά και εφημερίδες.

Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλες προσωπικότητες και αναγνωρισιμότητες όπως τη LADY GAGA, ενώ έχει μεταδώσει πολύ σημαντικές διεθνείς ειδήσεις.

Σήμερα παρουσιάζει εκπομπές και δελτία στο νέο Ελληνόφωνο τηλεοπτικό σταθμό της Ν.Υόρκης New Greek Tv, με έδρα την Αστόρια, ενώ συνεχίζει τις εκπομπές του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον επίσης Ελληνόφωνο  σταθμό HELLAS FM.



Η τόλμη , ο δυναμισμός και η διάθεση για πρωτοβουλία είναι χαρακτηριστικό της οικογένειάς του καθώς ο αδελφός του Αλέξης ζει και εργάζεται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.
Περισσότερα: http://www.newgreektv.com/
                        http://tunein.com/radio/Hellas-FM-s114305/
                        http://www.hellasfm.us

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. pylaros είπε...:

    Αγαπητέ μου Δημήτρη,
    Σου εύχουμαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σου, κι εμείς ως κάτοικοι της πόλης του Μεγάλου Μήλου θα πρέπει να αισθανόμεθα υπερήφανοι που έχουμε έναν τόσο αξιόλογο Έλληνα που να καλιεργεί τις Ελληνικές μας παραδόσεις, πολιτισμό και πιστεύω στην ξένη.

    Συγχαρητήρια

    Γαβριήλ Παναγιωσούλης
    BRONX

  1. Unknown είπε...:

    Δημήτρη μου χαίρομαι γιατί οι μακρόχρονες, διαρκείς και συνεπείς προσπάθειές σου επιβραβεύονται και στις Η.Π.Α
    Χαίρομαι διπλά γιατί σε είχα επιλέξει σε δύσκολους καιρούς ως βασικό ανταποκριτή της εκπομπής της ERTWORLD, ODYSSEY ( την οποία παρουσίαζα για 7 χρόνια), προκειμένου να μεταφέρεις τον παλμό της ελληνοαμερικανικής ομογένειας στο μητροπολιτικό κέντρο και στον οικουμενικό ελληνισμό. Και το έπραξες θαυμάσια...
    Να συνεχίσεις έτσι, με την ευγένεια, τη μετριοπάθεια και την υπευθυνότητα που σε χαρακτηρίζει!
    Πολλά συγχαρητήρια!
    Αφέντρα Βαρσαμακίδου
    Δημοσιογράφος

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum