ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ: "Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ"

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η Άννα Κουρουπού είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα, η οποία είχε την ατυχία – όπως λέει η ίδια , στην αρχή τουλάχιστον – να γεννηθεί άντρας. Το να είσαι εγκλωβισμένος σ’ ένα ξένο ουσιαστικά σώμα είναι κάτι που σε πνίγει, γι’ αυτό και η Άννα αναγνωρίζει κι ευχαριστεί την μητέρα της για την στήριξή της. "Η μάνα μου ήταν πάντα εκεί. Όπως κι ύστερα από χρόνια, όταν πια εγώ είχα κάνει αλλαγή φύλου, και άκουσα τη θεία μου, που μόλις είχε χάσει το παιδί της, να λέει στη μητέρα μου “Η δική σου πληγή είναι μεγαλύτερη από τη δική μου” εννοώντας εμένα. Και η μάνα μου, αγράμματη γυναίκα, με ήρεμη φωνή να της απαντάει: “Τι λες; Εγώ το παιδί μου το βλέπω, το αγκαλιάζω. Κοίτα την τι όμορφη που είναι!”. Έβαλα τα κλάματα με την ηρεμία της μάνας μου, με το πώς είχε αποδεχτεί και είχε αγαπήσει αυτό που ήμουν".


Γεννήθηκε και μεγάλωσε αρχικά στην Πιερία, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην Αθήνα.
Είχε πάντα την αγάπη και τη στήριξη της μητέρας της, αλλά και την κατανόηση του πατέρα της. Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 της και αφού και από τη Συγγρού, τα τελευταία 4 χρόνια έχει αφήσει πίσω της οριστικά τη ζωή του «πεζοδρομίου» και έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων , στην αρθρογραφία της στο PROTAGON, και  τη δουλειά της ως μπαρ γούμαν στο club  «Κούκλες». Από τις εκδόσεις «Ποταμός» μάλιστα κυκλοφορεί με επιτυχία  το πρώτο βιβλίο της «Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου μαμά;»
Διαβάστε ολόκληρη τη συγκλονιστική της συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου μαζί  με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com
           PEOPLE GREECE
           ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πηγή φωτογραφίας: ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum