ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Με τον Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Νάνο συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ελ. Κορδελιού- Ευόσμου, Κωνσταντίνος Σωτηράκης.
Ο κ. Σωτηράκης επισκέφτηκε την 3η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου προκειμένου να συζητήσουν με τον Υποδιοικητή τα προβλήματα και τις τρέχουσες ανάγκες του Κέντρου Υγείας και των δομών Υγείας στον Δήμο Ελ. Κορδελιού- Ευόσμου.
Στη συζήτηση ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ελ. Κορδελιού -Ευόσμου έθεσε, μεταξύ άλλων,  το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι του δήμου, ειδικά στο Ελ. Κορδελιό, στο να γράψουν τα φάρμακά τους, καθώς έχουν κλείσει και τα δύο ΙΚΑ σε Κορδελιό και Εύοσμο και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου είναι μακριά από την περιοχή τους.

Ο κ. Νάνος ενημέρωσε τον κ. Σωτηράκη ότι  τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν και τα δύο ΙΚΑ και πρόσθεσε ότι το Κέντρο Υγείας Ευόσμου ξεκινά πλέον να λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο και με νέες ιατρικές ειδικότητες, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στα επείγοντα και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες.

Από την πλευρά του ο κ. Σωτηράκης ζήτησε από τον Υποδιοικητή της 3η Υ.ΠΕ. την 24ωρη λειτουργία και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Κέντρου Υγείας Ευόσμου καθώς και την πλήρη στελέχωση και των δύο ΙΚΑ ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες κοντά στην κατοικία τους, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ θα πραγματοποιήσει μελέτη για τη δημιουργία νέων δομών Υγείας για συνταγογράφηση και ιατρική κάλυψη των κατοίκων σε περιοχές μακριά από τις ήδη υπάρχουσες δομές Υγείας.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum