Η ΛΟΥΚΙΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ".... ΔΕΚΑ!!!

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

 Όλοι έχουμε γελάσει με τη σκηνή όπου η Πηνελόπη Πιτσούλη , ως  πρώην πορνοστάρ Αλέκα Ντούρου στην κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου «Αυστηρώς Κατάλληλον», αναπολεί με συγκίνηση και δάκρυα την εποχή που μεσουρανούσε στην Ελληνική τσόντα. 

Ποια όμως είναι η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται την Πηνελόπη Πιτσούλη ή Αλέκα Ντούρου στα νιάτα της σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αστείες σκηνές της ταινίας που προβλήθηκε πρόσφατα από το MEGA;  Είναι η   Λουκία Φραντζίκου  που , ως Ντούρου στα νιάτα της σε ασπρόμαυρο φόντο και με τη φωνή της Πιτσούλη , προκαλεί πολύ γέλιο.
Αν και ο ρόλος της δεν ήταν μεγάλος, ωστόσο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι έπαιζε μόνο με τη φιγούρα της και όχι με τη φωνή της.

Ωστόσο η  Φραντζίκου , με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά και συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, έδωσε τη φωνή της ως «Θεία Μαίρη» για τη ραδιοφωνική θεατρική εκδοχή του MEA CULPA του Κωνσταντίνου Ρόδη, σε παραγωγή STUDIO AMID.


Ενώ υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την Καρίνα, την Ελληνική ρουστίκ απάντηση στην Carrie Bradshaw ,  στη θεατρική παρωδία των Ρόδη-Κυφωνίδη SEX&THE VILLAGE


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum