ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ "ΝΤΟΥΜΠΑΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μπορεί η αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού να παίξει ρόλο στην εκλογή των τοπικών αρχόντων στους όμορους δήμους στις αυτοδιοικητικές κάλπες του Μαΐου; Θεωρητικά όχι, επί της ουσίας, όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική. Ειδικά στον ενοποιημένο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου ο νυν δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης (ΣΥΡΙΖΑ) στηρίζει την επανεκλογή του στην επαναστατική γυμναστική.
Όμως και οι δήμαρχοι Γλυφάδας (Κόκορης) και Αλίμου (Ορφανός) δεν πάνε πίσω σε ρητορική. Και οι τρεις δήμοι ουκ ολίγες φορές έχουν ζητήσει να γίνει η έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού μητροπολιτικό πάρκο, ελεύθερο για τους πολίτες. Όμως δεν έχουν πείσει, ούτε για το πού θα βρεθούν τα χρήματα, ούτε για το πώς θα επιτευχθεί αυτό από τη στιγμή που τα κονδύλια για τις δημόσιες επενδύσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί.
Μάλιστα, για τις εξελίξεις επί του ζητήματος οι τρεις δήμοι διοργάνωσαν διήμερες συζητήσεις με θέμα «Εξελίξεις και θέσεις για το Ελληνικό», που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού. Η συζήτηση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού με γενικό τίτλο «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας». Στη συζήτηση πήραν μέρος πολιτικά κόμματα, φορείς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημονικοί φορείς, κινήματα.
Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όποιος είχε αντίθετη άποψη με τους διοργανωτές προτίμησε την ασφάλειά του, καθώς οι διοργανωτές δεν είναι μαθημένοι στον αντίλογο επί των διεκδικήσεών τους.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum