Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Παρουσία πλήθους δημοτών που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων «Ενυδρείο» στον Εύοσμο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης παρουσίασε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Συνδυασμού του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου.Ο κ. Σωτηράκης ανέπτυξε τις προτάσεις και τις ιδέες του για το δήμο δίνοντας το στίγμα της διοίκησης που θα ακολουθήσει ζητώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών.«Η παρουσία όλων σας αποτελεί για μας τιμή και δικαιώνει την απόφασή μας να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του δήμου στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές. Επειδή αυτό που μας ενώνει είναι  τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών μας, αυτά είναι που οφείλουμε να διαχειριζόμαστε και να  επιλύουμε, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και επιταγές. Δεν ήρθα εδώ για να τάξω τα πάντα στους πάντες και μετά να γίνω  ανακόλουθος. Είμαστε η δύναμη εκείνη που θα φέρει ξανά την ελπίδα στην τοπική κοινωνία προτάσσοντας τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση, τη συμμετοχικότητα στη λήψη αποφάσεων, την αξιοκρατία, τη δημιουργικότητα, την κοινωνική υποστήριξη των εργαζομένων και των επαγγελματιών που πλήττονται από τη κρίση» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Σωτηράκης.
Αναφερόμενος στις βασικές αρχές του Συνδυασμού μίλησε για:
-Θεσμοθέτηση Κοινωνικού Δικτύου για τις ευπαθείς ομάδες
-Πύλη διασύνδεσης ανέργων και επιχειρηματιών
-Δημιουργία Δημοτικού Πολυιατρείου για ανασφάλιστους και άπορους
-Απαίτηση και διεκδίκηση της ολοκληρωμένης λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου και των 2 πρώην ΙΚΑ.
-Δημιουργία ΚΔΑΠ(Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων) , ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και Κέντρου Φύλαξης Ηλικιωμένων(ΚΗΦΗ)
-Δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών και σχολικών κτηρίων
-Δημιουργία συνδέσμου ανέργων με προγράμματα του ΟΑΕΔ και με Ευρωπαϊκά προγράμματα.
-Διαμόρφωση χώρων πρασίνου και παιδικών χαρών με χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά προγράμματα.
-Δημιουργία γραφείου Επιχειρηματικότητας.
-Άμεση απομάκρυνση των πυλώνων και αξιοποίηση των 28 στρεμμάτων επί της Καραολή Δημητρίου.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην δήμαρχος Ευόσμου και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Χατζηβρέττας, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Σωτηράκη για αυτήν του την πρωτοβουλία και ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και να είναι νικηφόρα η προσπάθειά τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΕΚΘ, Π. Τσαραμπουλίδης, ο πρώην αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, Ι. Λεμπετλής, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,Π. Πετρίδης, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου, Απ. Καφαρίδης, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού, Κ. Αμανατιάδης, οι Περιφερειακοί Διευθυντές Β. Ελλάδος των ΕΛΤΑ, Φ. Ζιάκας και Θ. Καραγιάννης.
Τη στήριξή του στον υπ. Δήμαρχο Ελ. Κορδελιού- Ευόσμου Κώστα Σωτηράκη δήλωσε και ο πρώην αντιδήμαρχος Ευόσμου, Νικήτας Δάλλας ο οποίος είπε ότι θα συμπορευθεί και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον Κώστα Σωτηράκη για να βοηθήσει τους συνδημότες του να ζήσουν επιτέλους στον δήμο που ονειρεύονται.
Με το πέρας της ομιλίας του ο κ. Σωτηράκης παρουσίασε τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ λέγοντας πως πρόκειται για άτομα με όραμα, με διαρκείς ανησυχίες και αγωνία για το μέλλον και τόνισε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που είναι το μέλλον του τόπου μας, που μπορούν να προσφέρουν με την επιστημονική τους κατάρτιση, τις ιδέες, τη φρεσκάδα, την ορμή και το  πάθος τους.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Έλσα Αγοραστού.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum