BANKSTERS&LINDY HOP@VENDETTA MINI CABARET

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Banksters: Λέξη σύνθετη, που προκύπτει από την συγχώνευση των λέξεων «banker» και «gangster»....Υπεύθυνοι τραπεζικού εγκλήματος… Συνωμότες των κυβερνήσεων!
The Banksters band: Μπάντα σύνθετη, που προκύπτει από την συγχώνευση swing και rock ‘n’ roll. Υπεύθυνοι πάσης φύσεως μουσικού εγκλήματος…
 Συνωμότες των πιο κεφάτων parties!!!
Δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Κώστα (ακορντεόν-φωνή) και τον Δημήτρη (κιθάρα-φωνή) για να καταλήξουν στην τωρινή τους σύνθεση με την προσθήκη του Γιάννη στο κοντραμπάσο και του Θωμά στα ντραμς. Σκοπός τους… η δόξα και το εύκολο χρήμα!
Από το 2011 εμφανίζονται σε bars, καφενεία, στάδια, γάμους, καταλήψεις και παιδικά πάρτυ ανά την υφήλιο. Τα σόλο τους έχουν χαρακτηριστεί τα πλέον άτεχνα στην Ευρώπη. Οι στίχοι τους μιλάνε για γυναίκες ,αλκοόλ ,πολιτική, τις χαρές της ανεργίας, την καταστροφή του κόσμου και για όλα τα προηγούμενα μαζί. Κάποιοι μουσικολόγοι τους χαρακτηρίζουν βρώμικο neo-rockabilly με ρομαντικά στοιχεία. Άλλοι ερευνητές ωστόσο, επιμένουν ότι παίζουν Desperate Rock’n’Roll με punk επιρροές και ηθελημένα κακή τεχνική. Αυτό στο οποίο συμφωνούν όσοι τους παρακολουθούν ζωντανά είναι ότι έχουν άφθονα ψυχολογικά προβλήματα. Τον Μάρτη του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο «Bang» που αποτελεί ηχογραφημένη απόδειξη της παραπάνω διαπίστωσης.


Επίσημοι καλεσμένοι… Lindy Hop Greece!
Η ομάδα που έφερε τον swing χορό στην Ελλάδα ο 2006 και με κέφι και ζωντάνια αναβιώνει την swing εποχή, όπως στα τέλη του 1920 στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όταν το Lindy Hop έβαζε τις βάσεις για τα ξέφρενα πάρτυ στην εποχή της Μεγάλης Οικονομικής ύφεσης (The Great Depression), του ρατσισμού και των δυσκολιών, έρχεται στην Vendetta Mini Cabaret και συνωμοτεί με τους Banksters, στο μεγαλύτερο μουσικό-χορευτικό έγκλημα…!!! Δείτε τους να χορεύουν, αφήστε τους να σας δείξουν τα πρώτα βασικά βήματα του swing, πάρτε την σκυτάλη και… χορέψτε με την ψυχή σας…!!! Η Vendetta Mini Cabaret υποδέχεται την αυθεντική swing - rock ‘n’ roll τρέλα, από μια νεοσύστατη μπάντα που δεν κουράζεται ποτέ και μια ομάδα που ζει για να χορεύει…!!!
Την Παρασκευή 28 Μαρτίου Banksters & Lindy Hoppers  εντυπωσιάζουν με την ενέργειά τους και κάνουν την έκπληξη! Let’s swing…!!! Let’s rock 'n' roll…!!!





Γνωρίστε το Lindy Hop Greece!
Τον Οκτώβρη του 2006 το Lindy Hop ήρθε και στην Ελλάδα! Ο Ελβετός Michael Widmer φανατικός lindy-hopper ίδρυσε τη Swing Dance Association στην πόλη του, τη Βέρνη. Εδώ μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρίνη και τη Μαρία Τσιτρούδη δημιούργησαν την πρώτη Lindy Hop κοινότητα στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece! Σήμερα, μαζί με τη Χριστίνα Λουκάκη και τη Ράνια Ευαγγελινού χορεύουν, διδάσκουν, κάνουν shows και προωθούν το lindy hop στους Έλληνες και στην Ευρώπη σε νέους κάθε ηλικίας! Το Lindy Hop Greece είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει ως στόχο την προώθηση του swing χορού, της μουσικής και τις παραστατικές (και μη) τέχνες γενικότερα. Με μαθήματα, σεμινάρια, swing parties και παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, συνεντεύξεις και αναφορές σε περιοδικά και ραδιόφωνα και τηλεόραση, διεθνείς συμμετοχές σε φεστιβάλ και workshop του εξωτερικού (Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Σουηδία) καθώς και με συνεργασίες με μουσικά συγκροτήματα, το Lindy Hop Greece φέρνει την swing ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!

Links for "The Banksters":

The full album on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=2gukRmzdYms



Links for Lindy Hop Greece:

 Info:
Vendetta Mini Cabaret: Εθνικής Αμύνης 3 – Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310.234973

Είσοδος: 2,99 € (Τιμή ποτού – μπύρας, 7 & 5 ευρώ, αντίστοιχα)

Doors open @ 22:00



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum