ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ένα από τα ωραιότερα  ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου της Ελλάδας, η Μαρία Ξενάκη και ο Θωμάς Τσαμπάνης ενώθηκαν χθες Σάββατο με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ιερό ναό της Αγίας Φιλοθέης.


Η Αιγαλιώτισσα νύφη και ο Θεσσαλονικιός γαμπρός επέλεξαν αυτήν την πολύ όμορφη εκκλησία στην περιοχή της Φιλοθέης, όχι μόνο για τον κανανυκτικό της χαρακτήρα, αλλά και για τον περιβάλλοντα χώρο.
Ούτως ή άλλως είναι πλέον κάτοικοι Φιλοθέης και θέλησαν να σηματοδοτήσουν με αυτόν τον τρόπο την επίσημη έναρξη της κοινής τους ζωής.  Στη συνέχεια έδωσαν ένα καλαίσθητο γαμήλιο πάρτυ για τους δικούς τους ανθρώπους και τους φίλους τους σε έναν πολυχώρο γεύσεων και πολιτισμού στην περιοχή Ελαιώνα-Βοτανικού.
Η Μαρία , που ήταν μία από τις επικρατέστερες νεαρές ηθοποιούς για το ποια θα δώσει τη φωνή της στην λαμπραντορίνα  Έμμα στο σήριαλ του MEGA , και ο Θωμάς, ένας εκ των σεναριογράφων μέχρι πρόσφατα της τηλεοπτικής σειρά του ALPHA «Οικογενειακές Ιστορίες», αν και νεαροί στην ηλικία έχουν δώσει ήδη το στίγμα τους.
Πριν από μερικά χρόνια είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί  σε  θεατρική παράσταση  με θέμα τη σχέση των νεαρών ζευγαριών.


Ο Θωμάς Τσαμπάνης πρόσφατα έκανε ένα γκεστ στη δημοφιλέστερη σειρά της χρονιάς «Κάτω Παρτάλι», υποδυόμενος έναν ταβερνιάρη, ενώ υπέγραψε σεναριογραφικά πριν από περίπου 7 χρόνια δύο από τις ιστορίες «των 7 Θανάσιμων Πεθερών» κρατώντας και έναν μικρό , αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum