ΤΟ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ MEA CULPA

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ένα διαφορετικό άλμπουμ με «πειραγμένες» φωτογραφίες επί σκηνής ετοίμασαν οι συντελεστές της παράστασης MEA CULPA στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης που σημείωσε για ακόμη μία φορά μεγάλη επιτυχία.



Τις φωτογραφίες τράβηξαν ο σκηνοθέτης της παράστασης Ιωάννης Κυφωνίδης και η υπεύθυνη για την οργάνωση της παραγωγής Χριστίνα Τζώρτζη, ενώ το artwork ήταν σε επιμέλεια του Fashionart Lover.
Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες και τις παραστάσεις του θεατρικού έργου που έγραψε ο Κωνσταντίνος Ρόδης και σκηνοθέτησε ο ίδιος από κοινού με τον Ιωάννη Κυφωνίδη. 





Εκτός των δύο στη σκηνή πρωταγωνίστησαν η Νέλλη Γκίνη, η Αθηνά Νάννου,  Μιχάλης Αβραμίδης, που συνέθεσε και απέδωσε ζωντανά με πιάνο την πρωτότυπη μουσική , και η Γιολάντα Μπαλαούρα που ερμήνευσε το ρόλο της αποκλειστικά μέσω προτζέκτορα.



Η ενδυματολογική και σκηνική επιμέλεια έφερε την υπογραφή της Ιφιγένειας Κυφωνίδου, ενώ το μακιγιάζ της Ειρήνης Μάκιου.

Ο φωτιστικός και ηχητικός σχεδιασμός ήταν του Παναγιώτη Κουντουρά, ενώ την τριάδα της ομάδας παραγωγής αποτελούσαν , εκτός της Χριστίνας Τζώρτζη , η Βίλλυ Κουτσουφλιανιώτη  και ο Γιάννης Παπαθανασίου της Dominus Productions

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum