ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ;

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Με ποιο σχήμα θα κατέβει ως συνεργαζόμενος ο Χρήστος Μάτης; Είναι το ερώτημα που «πλανάται» στον αυτοδιοικητικό ορίζοντα της Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος Μάτης πριν από λίγες μέρες απέσυρε την υποψηφιότητά του ως δημάρχου Θεσσαλονίκης , όπως και του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη, Πόλη για Μας», μετά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στον προεκλογικό αγώνα.
«Εκτιμώντας τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον προεκλογικό αγώνα για τον δήμο Θεσσαλονίκης η δημοτική κίνηση "Θεσσαλονίκη, Πόλη για μας" δε θα λάβει μέρος στις  εκλογές του Μαΐου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας.» δήλωσε ο Χρήστος Μάτης. Μία δήλωση που δεν αποκλείει τη συμμετοχή του ως συνεργαζόμενου με ένα από τα μεγάλα αυτοδιοικητικά σχήματα που κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Μαΐου.

Απαντώντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης,  σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Χρήστου Μάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης,  δήλωσε:
«Κρίμα! Ο Χρήστος Μάτης, είναι μια σοβαρή και έντιμη φωνή στην πόλη.».

Το Fashionart Lover εκτιμά πως ο Χρήστος Μάτης θα μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα και την προσπάθειά του, παρά τις δύσκολες συνθήκες, διότι η πόλη χρειαζόταν τις απόψεις του ως επικεφαλής συνδυασμού. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά τη συμμετοχή του ως συνεργαζόμενου με έναν άλλον συνδυασμό εάν τελικά το αποφασίσει. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum