ΤΟ MEA CULPA ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Συγκινημένοι και προβληματισμένοι έφυγαν οι θεατές από την ειδικής αποστολής παράσταση που έδωσαν οι συντελεστές του «Mea Culpa» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης χθες Τετάρτη 9 Απριλίου. Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν αποκλειστικά για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνδρόμου Down. Αν και η παράσταση δεν είχε σύμμαχο τις συνθήκες  που διαμόρφωνε η απεργιακή συγκυρία δεν ήταν λίγες και λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βρεθούν στο Μέγαρο και να στηρίξουν την πρωτοβουλία των συντελεστών της παράστασης, του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.
Η δημοφιλής και πολύ αγαπητή  ραδιοφωνική παραγωγός του FM100 Δέσποινα Αυγερίδου έβαλε τα δυνατά της για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και πέτυχε  αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές για τον ποιοτικό και ειλικρινή τρόπο επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Οι θεατές, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του συλλόγου Θεοδόσης Γεωργιάδης και μέλη του συλλόγου , συνεχάρησαν τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Ρόδη για την ανεπιτήδευτη αλήθεια του κειμένου του και για την τόλμη του να το παρουσιάσει μαζί με όλους τους συντελεστές  επί σκηνής. Ο Κωνσταντίνος Ρόδης που υποδύεται το Σταύρο και η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νέλλη Γκίνη που υποδύεται τη μητέρα του τη Ζωή απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία τους και για τον τρόπο που προσέγγισαν τους ρόλους τους.  Πολύ θετικές κριτικές απέσπασαν και οι υπόλοιποι συντελεστές Ιωάννης Κυφωνίδης, Αθηνά Νάννου, Μιχάλης Αβραμίδης, Γιολάντα Μπαλαούρα και Παναγιώτης Κουντουράς για τη δική τους αποστολή στην παράσταση.
Ο Ιωάννης Κυφωνίδης μάλιστα έγινε δέκτης και αυστηρού σχολίου από μία μητέρα που παρακολούθησε την παράσταση για τον εάν το χαρακτήρα που υποδύεται, τον Άρη, αδελφό του Σταύρου και μεγάλο  γιο της Ζωής, τον δικαιολογεί ή όχι για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από τον τρόπο προσέγγισης του ρόλου.

Τα μέλη του συλλόγου, γονείς και επιστήμονες, τόνισαν πάντως πως αυτό που επιθυμούν είναι ουσιαστικές και ειλικρινείς πρωτοβουλίες και όχι ευχολόγια και μεγαλοστομίες. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum