ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η "ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ MEA CULPA

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Δόθηκε με μεγάλη επιτυχία η  «πρεμιέρα» του τρίτου κύκλου των παραστάσεων του Mea Culpa στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε κείμενο Κωνσταντίνου Ρόδη, σκηνοθεσία του συγγραφέα και του Ιωάννη Κυφωνίδη, με τη Νέλλη Γκίνη σε έναν ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο.
Ανάμεσα στους θεατές ήταν  μαθητές και καθηγητές από λύκειο  της Αλεξανδρούπολης που επέλεξαν την παράσταση στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στη Θεσσαλονίκη.
Η παράσταση συνδυάζει την πρωτότυπη μουσική που αποδίδεται ζωντανά με πιάνο  από το μουσικοσυνθέτη και ηθοποιό  Μιχάλη Αβραμίδη , τα vintage χειροποίητα κοστούμια από το βεστιάριο της Μαίρης Αναστασίου, τις κινηματογραφημένες σκηνές σε διεύθυνση φωτογραφίας και μοντάζ του Παναγιώτη Κουντουρά , τους φωτισμούς, τα ηχητικά εφέ που παραπέμπουν σε ραδιοφωνικό σήριαλ και ραδιοφωνικό θέατρο  και τα συλλεκτικά σκηνικά αντικείμενα από το αρχείο του Fashionart Lover σε επιμέλεια της Ιφιγένειας Κυφωνίδου.

Ιδιαίτερη είναι και η  συμβολή της Ειρήνης Μάκιου στο σχεδιασμό του μακιγιάζ που επισημαίνει τις αλλαγές στο πέρασμα των χρόνων.


Εκτός της Νέλλης Γκίνη, του Κωνσταντίνου Ρόδη  και του Ιωάννη Κυφωνίδη επί σκηνής παίζουν η Αθηνά Νάννου, ο Μιχάλης Αβραμίδης και η Γιολάντα Μπαλαούρα (μέσω προτζέκτορα), ενώ την ομάδα της παραγωγής πλαισιώνουν η Βίλλυ Κουτσουφλιανιώτη, η Χριστίνα Τζώρτζη και ο Γιάννης Παπαθανασίου που κάνει με τη Dominus Productions και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη συμπαραγωγή της παράστασης. 




Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κορίτσογλου

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum