Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΓΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο Κωνσταντίνος Πέγκος, εις εκ των κυριότερων στελεχών του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη, Πόλη για μας»,  που αποσύρθηκε από τις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης , με απόφαση του ίδιου του επικεφαλής  Χρήστου Μάτη , προέβη σε ανακοίνωση που απευθύνεται κυρίως σε όσους επρόκειτο να συστήσουν την ομάδα του συνδυασμού.



«Σήμερα, με την ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων, έκλεισε η εκλογική διαδικασία οριστικά.
Όλοι πάνω-κάτω κάναμε τις επιλογές μας και βγάλαμε τα συμπεράσματα μας. Έχοντας περάσει ήδη ένας μήνας από τη συνάντηση που είχαμε στον 'Ιστοπλοϊκό Όμιλο' και παρακολουθώντας τη 'δραστηριότητα'' μας, κυρίως εδώ στο Facebook κατέληξα στα εξής:
Νομίζω, ότι η απόφαση για επανασύσταση του συνδυασμού ήταν στην ουσία 'εκ των ων ουκ άνευ'...Μέσα στον μήνα δεν είχα επαφή με κανέναν αλλά το κυριότερο είναι ότι διαπίστωσα οτι δεν υπάρχει μια κοινή οπτική (μιλάω πάντα για μένα) στη γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων.
Στην ουσία, σας γνώρισα εκείνη την ημέρα αν και θα ήθελα αυτή η συνάντηση να γινόνταν πολύ νωρίτερα.
Η ουσία είναι, ότι θεωρώ ότι το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για τη κίνηση που προτάθηκε να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς τα 5 χρόνια που θα μεσολαβήσουν μέχρι τις επόμενες εκλογές είναι πολύς χρόνος και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε...
Εγώ θα συνεχίσω να βγάζω στη φόρα ότι μας ενοχλεί, ότι μας υποβαθμίζει τη ζωή και να προτείνω λύσεις για τη Θεσσαλονίκη μέσα από το blog μου αλλά και από την ομάδα 'Active Thessaloniki'.
Ίσως κάποια στιγμή, ωριμάσουν οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός νέου εγχειρήματος χωρίς τις 'παιδικές ασθένειες' που όλοι βιώσαμε προσφάτως.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.

Έτσι κι αλλιώς...πάλι φίλοι θα'μαστε!»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum