BOLIVAR OPENING FIESTA

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το Bolivar Beach Bar επανήλθε δυναμικά από την    Μαΐου,  στο ανανεωμένο του περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα για καφέ, φαγητό, κοκτέιλ και είναι ο ιδανικός χώρος για να ηρεμήσετε και να απολαύσετε την ήσυχη πλευρά της πόλης.
 Summer Forward
Παρασκευή 30 Μαΐου το Bolivar Beach Bar επιστρέφει σε μια μοναδική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φουλ χορευτικό τέμπο και εξωτισμό, και γίνετε το ξωτικό της πόλης σκορπίζοντας στις νύχτες της Αθήνας φώς, μουσική και διάθεση να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι.
''Καυτοί'' καλεσμένοι οι Smokey Bandits, CJ Jeff, Thedoris Triantafillou.
U R ALL INVITED!!!
Opening Fiesta Confirmed.
 Smokey Bandits
Οι Smokey Bandits ξαναχτυπούν με καλοκαιρινή διάθεση και σκηνογραφία μπλέκοντας τους ήχους των Βαλκανίων με τα χάλκινα πνευστά, την ατμόσφαιρα cult soundtracks ταινιών των δεκαετιών ΄50 -΄70 με τη funk και τη jazz, ρετρό samples, ρυθμούς που ενίοτε θυμίζουν κάτι από Gotan Project ή Calexico ή ακόμα και Parov Stelar και ολίγο από άρωμα ανατολής.
Τι να περιμένει κανείς από το καλοκαιρινό Saloon των Smokey;; Οπλισμένοι με bongos, congas, τρομπέτες, τρομπόνια, πλήκτρα, κιθάρες, εξαπολύουν τα ηχητικά τους κύματα παρασύροντάς μας στις παλιρροϊκές τους μουσικές δυνάμεις.



CJ Jeff
Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic. Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic.
Thedoris Triantafillou
Αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα Club, Events και Festival της Αθήνας, της επαρχίας αλλά και της Ευρώπης. (Dybbuk, Watergate, Cavo Paradiso, Synch, Animal, Mikro, F Beach, Salt 'N Pepper, Monroe, Άλσος, Berlin και πολλά άλλα...).  Οι μουσικές του βρίσκουν υποστήριξη απο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας club σκηνής και αποδοχής απο πολλούς λάτρεις της μουσικής βιομηχανίας.  Οι τελευταίοι μήνες τον βρίσκουν να συνεργάζεται με τον CJ Jeff όπου μοιράζονται και την δισκογραφική Rhythmetic και τον Monsieur M, όπου τρέχουν το Project "Modernism", αλλά και το design / music production Studio "Glory Hill".συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Rhythmetic και resident DJ της ομάδας Deepsoul Kollektiv, η οποία βρίσκεται κάθε Πέμπτη στα πλατό του club «Animal», όπως επίσης και του Homo Electric party.


ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: bolivarprod@gmail.com
map

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com
Παρασκευή 30 Μαΐου
Opening Fiesta @ 21:00
Smokey Bandits (Live band)

CJ Jeff, Thedoris Triantafillou

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum