ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Πρώτο και καλύτερο το ερωτικό μυθιστόρημα ενός πολύ αγαπημένου συγγραφέα. Κρυμμένα μυστικά στο παρελθόν υφαίνουν αργά στο σήμερα τον ιστό της αλήθειας, με οδηγό το πάθος και τα ένστικτα. Καλωσορίζουν στη Διόπτρα τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος υπογράφει το βιβλίο του καλοκαιριού, τη σαγηνευτική και επικίνδυνη «Ογκρέσα*»!

Στην παρέα των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ  και η εξαιρετική συγγραφέας Ελένη Βαηνά που με το τέταρτο βιβλίο της μας προσκαλεί σε ένα νοσταλγικό, ερωτικό και συγκινητικό ταξίδι, με μοναδικό εφόδιο την ελπίδα. Αφήστε τη λογοτεχνία να σας παρασύρει στις αρχές του περασμένου αιώνα, τότε που τρία νεαρά αδέρφια εγκαταλείπουν τον Θεσσαλικό κάμπο με προορισμό τη γη της επαγγελίας, την Αμερική. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, «Το αύριο αργεί πολύ».

Μετά τις επιτυχημένες παιδικές σειρές του Baccalario (Οδυσσέας Μουρ, Century, Emporium) τη σκυτάλη παίρνει το φαινόμενο «Spirit Animals», μια νέα συναρπαστική σειρά βιβλίων που είναι για μήνες στις λίστες των best-seller στην Αμερική. 

Τέσσερα παιδιά απ’ όλες τις άκρες της γης καταφέρνουν να καλέσουν τέσσερα θρυλικά πνεύματα ζώων. Η μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν το Έρντας μόλις ξεκινά!
Ο David Gibbins, ο πιο διάσημος συγγραφέας-αρχαιολόγος στον κόσμο, επιστρέφει με μια νέα περιπέτεια, αναζητώντας ένα ασύλληπτο αρχαίο μυστικό, ξεχασμένο για χιλιετίες. Το επιβλητικό «Φαραώ» έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε για την Αρχαία Αίγυπτο.

Έχει ακούσει κανείς τα παιδιά να λένε ότι «αγαπούν τα αρχαία και τα μαθηματικά»; Μάλλον, όχι. Κι όμως, η Ουρανία Τουτουντζή με τα 2 νέα της βιβλία συστήνει μια πρωτότυπη και διασκεδαστική μέθοδο ώστε τα παιδιά να κάνουν με τη βοήθεια της μυθολογίας τα πρώτα τους βήματα στα δύο αυτά δύσκολα μαθήματα.


Ο Richard Bach είναι ο συγγραφέας του Γλάρου Ιωνάθαν, ενός από τα σημαντικότερα βιβλία στην ιστορία της σύγχρονης λογοτεχνίας. Σε νέα, ανανεωμένη έκδοση κυκλοφορούν οι «Ψευδαισθήσεις», που μέσω τις φιλοσοφίας θα μας βοηθήσουν να δούμε την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι.

Οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ μας καλούν να ακολουθήσουμε τη μουσική  (https://www.youtube.com/watch?v=RzI5AzkM5Z0 ) και να ξεκινήσουμε!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum