ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Το καλοκαίρι φτάνει και φέτος έχουν  σκοπό στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης να το περάσουν  παρέα με τους μικρούς  φίλους και τις δράσεις του Future Library. Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουν στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσής και Δημιουργικότητας του Future Library, που φέτος έχει τίτλο " Ότι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο. Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!" και κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας.  Από τις 15 Ιουνίου  μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ένα πλήθος εκδηλώσεων περιμένουν για να διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους που θα μείνουν στην πόλη.
«Το σωστό» και «το λάθος», «το χοντρό» και «το αδύνατο», έννοιες αντίθετες, που μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική. «Μια μέρα με φως και σκοτάδι» , «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα της αρχής και του τέλους», «Η μέρα του κρύου και του ζεστού», και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και –φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την ανάγνωση. 


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο Ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, η συμμετοχή είναι δωρεάν  και απαιτείται προεγγραφή μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310 374810 είτε  με email στο libthess@yahoo.gr
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 27, 546 21 Θεσσαλονίκη
Τηλ.  2310 374810,  email: libthess@yahoo.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum