NEWS.MAKEDONIA&BUZZAR

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σήμερα στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από την παραπληροφόρηση, από τις ψεύτικες και προπαγανδιστικές ειδήσεις, από την κακή και «στημένη» δημοσιογραφία, όπως τονίζει η ομάδα του news.makedonias.gr.
«Ποιους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση είναι θέμα μεγάλης συζήτησης, σίγουρα όμως δεν εξυπηρετεί τον πολίτη, τον επαγγελματία και πάνω από όλα τους ίδιους τους δημοσιογράφους, που αποκτούν έτσι άσχημο όνομα.» ερωτούν οι υπεύθυνοι της ομάδας.
Και απαντούν : «Εμείς στο news.makedonias.gr δεν παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε έμπειροι δημοσιογράφοι και επαγγελματίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και προσπαθούμε να κάνουμε συνεχή, ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση για όλα τα σημαντικά θέματα, για την Πολιτική, για την Οικονομία, για την Αυτοδιοίκηση, για την Ελλάδα και τον Κόσμο.  Γράφουμε χωρίς «παπαγαλίσματα», χωρίς «αγκυλώσεις», χωρίς «χρωματισμούς». Αυτά ας τα κάνουν άλλοι. Εμείς γράφουμε αυτό που συμβαίνει, όπως συμβαίνει.»

Ο σκοπός της ηλεκτρονικής τους  εφημερίδας είναι να παρέχουν  στον πολίτη, στον επαγγελματία, σε όλους εκείνους που παρέχουν κοινωνικό έργο, την ευκαιρία να ενημερωθούν και εκφραστούν. Θα σταθούν, όπως σημειώνουν,  δίπλα του  και θα ερευνήσουν  όλα αυτά που πρέπει να ερευνηθούν. Θα είναι  δίπλα του κάθε φορά που θα χρειαστεί καλύτερη και ανεξάρτητη ενημέρωση.
Ήδη την εφημερίδα τους  την επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι   από 20.000 διαφορετικοί επισκέπτες και έχει εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώσεις τη μέρα.

Εκτός από την ηλεκτρονική εφημερίδα news.makedonias.gr, έχουν σχεδιάσει και υποστηρίζουν  το Δίκτυο Εμπορικών Καταστημάτων Μόδας buzzar.gr που παρέχει υποστήριξη, ενημέρωση και υπηρεσίες στους εμπόρους της σχετικής βιομηχανίας.
τηλ: 2310.670.797
Περισσότερα: http://news.makedonias.gr/

Περισσότερα: http://buzzar.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum