ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ PROJECT ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FUNDING PLATFORM INDIEGOGO

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η οικονομική κρίση ως ένα βαθμό, αλλά και  η νεανική διάθεση για καινοτομία,  έφεραν την πρώτη ελληνική συμμετοχή θεατρικής ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στο μεγαλύτερο παγκόσμιο forum προώθησης ιδεών, Indiegogo.com!
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «4… Your Eyes Only» σε bar-theater της συμπρωτεύουσας την περασμένη σεζόν, η ομάδα άνοιξε τα φτερά της για μεγαλύτερες σκηνές! Όμως οι οικονομικές δυσκολίες έβαλαν φραγμούς στα μεγαλεπήβολα -ίσως- σχέδιά τους!  Ωστόσο τίποτα δε  μπορεί να σταθεί εμπόδιο, όταν ένας νέος έχει βάλει ένα στόχο…πόσο  μάλλον  έξι !


Τα έβαλαν κάτω με χαρτί και μολύβι και μέσα στην πληθώρα των λύσεων που έπεσαν επί τάπητος ακούστηκε και η φαεινότερη και ευελπιστούν και η πιο αποδοτική λύση: η ένταξη της ομάδας στον παγκόσμιο οργανισμό προώθησης ιδεών indiegogo.com.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το indiegogo.com είναι μια διεθνής crowdfunding ιστοσελίδα που ιδρύθηκε από τους Danae Ringelmann, Slava Rubin, και Eric Schell το 2008 με σκοπό την αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εσόδων για την ταινία που ήθελαν να φτιάξουν τότε. Η ιδέα αναπτύχθηκε και το Σεπτέμβριο του 2011, η ιστοσελίδα κατάφερε να αποφέρει κέρδη ύψους 1,5 εκ. δολαρίων στο συγκεκριμένο project, ενώ τον Φεβρουάριο του 2012 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα προώθησε το indiegogo.com ως μέσο χρηματοδότησης του StartUp America! Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί  ότι τον Απρίλιο του 2014 το indiegogo.com ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης για να πετύχει την έκδοση της αγγλικής Wikipedia σε έντυπη μορφή σε χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα έτος!
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν το project που παρουσιάζουν στον διεθνή ιστότοπο οι συντελεστές του «4… Your Eyes Only»  και να τους βοηθήσουν  να αγγίξουν το όνειρό τους!!!


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum